RADIOSITE Fórum

• Egyéb DX (Wi-fi, GSM, weather station, stb...)

#82427  Szerző: LazlowHUN

olvaso1 írta: Szerintem a frekvenciahiány lehet az oka. Ezt a mostani pályáztatás oldaná meg. A T-mobile valószínűleg ezért lobbizott oly sokat sikeretelenül, hogy osszák fel a meglévő 3 között a frekiket egyenlően. Na meg persze a 4-ik senkinek nem jó.
Nem hinném, 2100-on 2x15 MHz-es duplex sáv áll rendelkezésre mindhárom operátor számára. Ott lennének bőven lehetőségek, hiszen az új vasak tudják elvileg az LTE-t is. Szóval nyugodtan elindíthatnának az összes lecserélt állomáson 3G-s cellákat. Igaz, ezen a fekvencián elég nagy a csillapítás, de már a korábbi Huawei állomások is elég nagy területet el tudtak látni, a Vodafone esetében Kisvárdától majd Záhonyig elláttak.
 #82423  Szerző: LazlowHUN

centerweb írta:Én is kipróbáltam az alkalmazást, de az éppen a telefon által is használt tornyon kívül a többihez semmilyen értékelhető információt nem ír ki.

135 58304
65534 65535
stb.

Ezekkel mit tudok kezdeni?
Bár nem ismerem ezt a programot, de szerintem ez a szomszédos cellák azonosítója lehet, a 34-35-ös végződésű két egymással szomszédos szektor lehet. Gondolom T-Mobile-os vagy.
De az a 135 mi lehet???? Csatorna nem, az 0-124, 975–1023, (900 MHz) közé kell, hogy essen.
 #82411  Szerző: szemilan

Nekem egyébként mutat tornyot oda is, ahol nem is tudok róla.... tudom hogy jól el tudják rejteni..de hétköznap mindig megyek arra és nem tudok róla hogy lenne ott torony. Ráadásul erdőben van és az út mellé teszi. Csak feltűnne ha lenne ott valami...
 #82409  Szerző: djlacee

Nálam egyet :lol:
 #82408  Szerző: szemilan

Nightman írta:megfogtál.. szerintem csak az adott szolgáltato tornyait mutatja,itt Nyárlőrincen két jelet fog,egy edge,és egy 3g.. nalam szürke azon torony jele amit használok,szaggatott piros vonalas,amit még használhatnek.. Kecskemét volt érdekes.. egy nagyo nagy térerejű ,edge torony,ami a várost lefedi,meg vagy tíz pici 3g-s.. azok hatótávja csak 2-3 km..
Az adatokat hol nézed meg? Priviben küldhetek képet. Nyílvánosan nem akarom mutogatni.
Nálam 8 adótornyot talál.
 #82403  Szerző: Nightman

megfogtál.. szerintem csak az adott szolgáltato tornyait mutatja,itt Nyárlőrincen két jelet fog,egy edge,és egy 3g.. nalam szürke azon torony jele amit használok,szaggatott piros vonalas,amit még használhatnek.. Kecskemét volt érdekes.. egy nagyo nagy térerejű ,edge torony,ami a várost lefedi,meg vagy tíz pici 3g-s.. azok hatótávja csak 2-3 km..
 #82397  Szerző: centerweb

Én is kipróbáltam az alkalmazást, de az éppen a telefon által is használt tornyon kívül a többihez semmilyen értékelhető információt nem ír ki.

135 58304
65534 65535
stb.

Ezekkel mit tudok kezdeni?
 #82396  Szerző: szemilan

Nightman írta: a napokban volt szó androidos cellaiinfos appokrol,kipróbáltam párat,és nálam egyetlen mműködik normálisan,a signal finder nevű. app,marketen fenn van,free,es belépés után azonnal mutatja google térképen a helyed,és a környekeden lévo adókat,méterre pontosan,+ sugárnyalab irányát is..
Egész jónak tűnik a program. Ez egyébként csak a közelemben található adótornyokat jeleníti meg? Azaz azt a tornyot, amelyiknek van az éterben jele? Csak mert nekem kb 30-40 km távolságú adótornyokat is mutat éppen. Bár nem csodálkoznék....a környéken több helyen is észleli a telefon a szlovák tornyok jelét. Most éppen egyre csak szaporodnak a tornyok Győr és Komárom környékén. Máshol nem. (környékemen 4 torony van a progi szerint, igaz nem hiszem, hogy pontosan oda is teszi, ahol van.)

Amit még észrevettem, hogy, ha bejövök szobába, akkor némelyik torony ikon átvált zöldből, feketében. Azaz akkor nem elérhető? Mert ha visszamegyek az erkélyre, akkor ismét zöld lesz.

Amugy, csak az adott szolgáltató tornyait mutatja, vagy mindet?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 37