RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#82602  Szerző: mlaszlo

admin írta:Azért én drukkolok az MTVA-nak, nem ártana, ha jövőre ők közvetítenék a F1-et. A magyar nagydíjat már biztosan az M1 (is) fogja.
Ha az RTL-nél marad az F1 közvetítési joga, akkor a Magyar nagydíjat is ők közvetítik, az m1 nem kaphatja meg, mivel az RTL földi sugárzású csatorna és az ország jelentős részén fogható. Ez az új törvény csak olyan esetekben ad lehetőséget az m1 számára, ha az adott közvetítés kis lefedettségű csatornán lenne csak látható.
 #82598  Szerző: Zoey

admin írta:Azért én drukkolok az MTVA-nak, nem ártana, ha jövőre ők közvetítenék a F1-et. A magyar nagydíjat már biztosan az M1 (is) fogja.
Mondjuk az elég érdekes lenne, hogy az összes futamot az RTL, azt meg az m1. Vagy ha mindkettő is adja, nem hiszem, hogy lenne értelme. Inkább az RTL-nek hozna több nézőt szerintem. Összekötőket hogyan oldaná meg az mtv?
Én is ahhoz szurkolok inkább, hogy az egész évadot az m1-en közvetítsék.
 #82594  Szerző: Zoey

LazlowHUN írta:Ma a Forma 1 időmérő edzésen a megújult intro engem egy picit a djuice piros logós (kb. 2009) arculatára emlékeztetett. De milyen érdekes, hogy ezt is csak úgy félig-meddig változtatták meg: a hang ugyan az maradt az intro alatt.... :(
Nekem meg olyan vivásnak tűnt, amikor kiírják a dalcímeket, az is így úszik be (bár lehet, most már nem, csak korábban), de tényleg, a djuice-ra is hajazott.
Ahogy mondjátok, jó, hogy megújult, de lehetett volna teljes csere.
Palik nem hiányzik, Gyula még mindig jobb szerintem.
 #82590  Szerző: mszilárd

LazlowHUN írta:Ma a Forma 1 időmérő edzésen a megújult intro engem egy picit a djuice piros logós (kb. 2009) arculatára emlékeztetett. De milyen érdekes, hogy ezt is csak úgy félig-meddig változtatták meg: a hang ugyan az maradt az intro alatt.... :(
Az meg külön baromság volt, hogy új stúdióban vannak, és a két 'szakértő' úgy terpeszt a székeiben, mint jómunkásember a kocsmában. Ami -szvsz- tévében elég nagy parasztság.
Bár a komplett Forma-1 közvetítés botrány. Persze nem ugyanaz a kategória, de azért érdemes összehasonlítani egy BBC-s közvetítéssel. (Persze ott egy adás költségvetése nagyobb, mint az RTL Klubnál öt év alatt... de akkor is.)

És, ha már itt tartunk... nem gondoltam volna, de nekem baromira hiányzik Palik. Rajta legalább lehetett röhögni is. Pláne, amikor állandóan fikkantotta Gyulámat. :D Jó lenne, ha visszatérne a kenguruktól, aztán vinne egy kis életet Gyulámék mellé.
 #82587  Szerző: DWC

djlacee írta:Még mindig ez lenne a legjobb megoldás:
18:30-19:00 híradó
19:00-19:30 saját show (tegyük fel hogy ValóVilág)
19:30-20:15 Fókusz
20:15- Barátok Közt

ugyan így a TV2-n is
A VV-t pakolják csak 10 utánra, akit érdekel, úgyis megnézi..
 #82585  Szerző: LazlowHUN

egon2 írta:MLászló:Magyarországon úgy látszik meg tudd ilyen műsorokkal élni a két nagy ker.tv csatorna.Ugyanis a lakosság 80%-nál kábeltv elérhető,de igy is az RTL,és a TV2 a legnézettebb.
Aki filmre vágyik,este gondolom más módot választ.
Sajnos ez az őszi műsorstruktúra kritikán aluli, már hányingerem van attól, hogy más sincs, csak VV5. Sehol semmi értelmes műsor......
Ma a Forma 1 időmérő edzésen a megújult intro engem egy picit a djuice piros logós (kb. 2009) arculatára emlékeztetett. De milyen érdekes, hogy ezt is csak úgy félig-meddig változtatták meg: a hang ugyan az maradt az intro alatt.... :(
 #82543  Szerző: egon2

MLászló:Magyarországon úgy látszik meg tudd ilyen műsorokkal élni a két nagy ker.tv csatorna.Ugyanis a lakosság 80%-nál kábeltv elérhető,de igy is az RTL,és a TV2 a legnézettebb.
Aki filmre vágyik,este gondolom más módot választ.
 #82491  Szerző: djlacee

:shock: na ez pozitív. De remélem nem szinkronnal, mert akkor :shoot:
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 199