Hali...
Most hallgatom a Kis Orsit a Classon... Sztem rendben van! Szakmai füllel hallgatva is...
Most hallgatom a Kis Orsit a Classon... Sztem rendben van! Szakmai füllel hallgatva is...
csadam írta:1. "Nekem Bejön"Nickman írta:A Class FM-nek a szlogenje az hogy: "A rádió!" ?Ha nem tévedek, akkor igen! Azt tudom, hogy az volt az első!
Korábban mi volt ? Az a "Nekem bejön"-ös ?
Nickman írta:A Class FM-nek a szlogenje az hogy: "A rádió!" ?Ha nem tévedek, akkor igen! Azt tudom, hogy az volt az első!
Korábban mi volt ? Az a "Nekem bejön"-ös ?
rmihaly76 írta:A ma esti ClassDJ-bol csak utolso orat sikerult hallgatni, de az nagyon ott volt!
Kellemes meglepetes volt a Ferry Corstein fele "Madagascar" remix egy-egy reszletenek a felbukkanasa!
(A DJ nevet ugyan bemondtak.... de gozom sincs arrol, hogy ki az.Tehat reszrehajlas kizart! )
egy Radio21, ProFM, KissFM mennyire ütne itt, ha most hirtelen elindulna egy országos hálózaton?A Gold FM hasonló stílusú dance zenéket játszott mint az általad említett adók, ezen a környéken úgy veszem észre hogy népszerűek is, így szerintem Kelet-Magyarországon biztosan sikeres lenne egy ilyen zenei irányzatú rádió. Tőlünk nyugatabbra inkább a Z100, KIIS FM által is vitt mainstream CHR, Adult CHR, vagy az igényesebb BBCR1-es CHR/Alter vonal a nyerő.
Az általatok említett rádiók zenei vonalvezetését lehet Hot AC-nak nevezni, de közelebb áll a CHR Dance és CHR Urban vonalhoz.Utóbbi kettőhöz abszolút, talán a 21-re és a Zu-ra lehet ráfogni, hogy sima CHR-ek, de ezekben is tágabb a rotáció. A Pro, Kiss már inkább az urbánus, dance-es ága a dolognak. Romániában nem is nagyon van országos Hot AC rádió, talán az Europa FM-re lehetne ráfogni a szerkesztés miatt, hogy 25 év felettieknek szóló Hot AC, de inkább maradjunk az AC-nál. A Magic FM meg olyan Soft AC, mint ide Hernádkak.
Bár egy kissé félrebeszéltem, mert ha a Class FM a jelenleg érvényben levő és főként a német, holland nyelvterületen berögzült Hot AC vonalhoz igazodik, akkor nem dobja el a "klasszikusokat", csak úgy szelektál belőlük, hogy azok dinamikájukban, hangulatukban illeszkedjenek az általuk bevállalt aktuális zenei koncepcióhoz.Így van. Az elmúlt időszakban egyértelműen közeledett a Class FM a Hot AC-hez zeneileg, onair arculati elemekben is, és nem is a holland, sokkal inkább a közép-európában is sok sikeres rádió által vitt koncepcióhoz. RMF FM, Rádio Expres...
Szal,... szerintem ez körvonalazódik most a Class-nál....
LuciFerko írta:egy Radio21, ProFM, KissFM mennyire ütne itt, ha most hirtelen elindulna egy országos hálózaton?Én tapasztalatból mondom hogy akiknek eddig megmutattam ezeket a rádiókat. Azoktól visszahallom hogy egész nyáron azokat hallgatták. Van esélyük hogy sikeresek lennének ezek a rádiók.