Nem tudom volt-e már, de ezen az oldalon a TOPS & HALFS címke
alatti szignálok között ráismertem a RÁDIÓ1 szignáljaira.
http://playjingles.com/
mondjuk engem ez nem zavar, csak meglepett
és gondoltam megosztom.
mlaszlo írta:FLaci81 írta:Tényleg elindult a 95.1 elég gyengén lehet hallani észak észak keleti irányban, Pápán és környékén nem sikerült befognom, ha tényleg 1 kW-tal tolják, akkor vagy nem ott van az antennájuk ahol az N-Joy és Rádió Egerszegé, vagy ha ott van akkor nem abba az irányba néz az antennájuk amerre az N-Joy és Rádió Egerszeg, vagy a 3. variáció nem 1 kW-tal nyomulnak hanem kevesebbel.Azt is vedd figyelembe, hogy a Rádió1 antennája az engedély szerint max. 43 méteren lehet, míg az N-Joyé jóval magasabban, 136 méteren.

FLaci81 írta:Tényleg elindult a 95.1 elég gyengén lehet hallani észak észak keleti irányban, Pápán és környékén nem sikerült befognom, ha tényleg 1 kW-tal tolják, akkor vagy nem ott van az antennájuk ahol az N-Joy és Rádió Egerszegé, vagy ha ott van akkor nem abba az irányba néz az antennájuk amerre az N-Joy és Rádió Egerszeg, vagy a 3. variáció nem 1 kW-tal nyomulnak hanem kevesebbel.Azt is vedd figyelembe, hogy a Rádió1 antennája az engedély szerint max. 43 méteren lehet, míg az N-Joyé jóval magasabban, 136 méteren.