RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#82550  Szerző: asimov

Azt a hullocsillagot mi is lattuk.. megosztozunk a kivansagon? :D
Egy masik muholdat "elkaptunk" es vadasztavcsobol megcsodaltuk az Andromeda galaxist is. (Akinek jo a szeme es kelloen sotet helyen van, az szabad szemmel is kiveheti!) A vegorait elo muholdunk viszont lathatatlansagba burkolozott.. Semmi jelet nem lattuk az athaladasanak.
Jot levegoztunk a Balaton partjan, jot beszelgettunk, ugyhogy buli volt :)
centerweb írta:Én se láttam a műholdat, ellenben egy hullócsillagot igen :) 2:09 környékén újra látható lesz ÉK-i irányba. Már ha megvilágítja a nap...
 #82549  Szerző: szemilan

centerweb írta:Én se láttam a műholdat, ellenben egy hullócsillagot igen :) 2:09 környékén újra látható lesz ÉK-i irányba. Már ha megvilágítja a nap...
Akkor már izzani fog szerintem :)
Mert elvileg már most sem világítja meg a nap.

Amúgy én se láttam semmit. Csak szarvasbőgést hallottam..elég közelről :)
 #82548  Szerző: centerweb

Én se láttam a műholdat, ellenben egy hullócsillagot igen :) 2:09 környékén újra látható lesz ÉK-i irányba. Már ha megvilágítja a nap...
 #82547  Szerző: markfelt

mimi írta:Valahol látszott? Szeged környékén semmi.
Budapest, semmi. Körülöttem 8-10 ember nézte az utcáról és mindenki csalódottan hazament 40 körül. :D
 #82546  Szerző: mimi

Valahol látszott? Szeged környékén semmi.
 #82540  Szerző: szemilan

Lassan megyek ki én is :)
Viszek fényképezőgépet is szóval ajánlom hogy látszódjon :D
 #82538  Szerző: asimov

Korrigalom magam:
Az athaladas 21:33 es 21:35 kozott lesz majd.
Mi megnezzuk, hatha latni valamit.. :)
 #82535  Szerző: asimov

Igen, most olvastam en is. Mi cimbimmel azert meglessuk (az athaladasi ido nem valtozott) hatha... :)
Mindenki ezt lesheti, mert a kozismertebb muhold nyomkoveto oldalak nagyjabol csucson mennek :D
mimi írta:Be is fog, csak még nem tudni, hova. Legutóbbi adatok szerint éjjel 2 és 6 között zuhan le.
http://heavens-above.com/PassSummary.as ... =76&tz=CET Ha jól értelmezem, éjjel 2 után jön megint erre :)
 #82533  Szerző: asimov

Valoszinuleg.
csadam írta:
rmihaly76 írta:Aki teheti, az este negyed tizre menjen ki valami kevesse megvilagitott helyre, mert 21:22-kor az 'UARS' muhold Magyarorszagrol is lathato lehet, ha mar itt belep a legkorbe, mert ezesetben igen latvanyos fenyjatekot produkal majd. Erre kb. 30% esely van... de van! :)
A muhold aktiv koraban jol szolgalt, azonban lejart az ideje, ezert hagyjak lezuhanni/megsemmisulni. (Valoszinuleg teljesen eleg legkorben)
Ez az, amiről azt híresztelték, hogy becsapódik?
  • 1
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 542