RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#8289  Szerző: mlaszlo

molnarb írta:Voltak már ilyen balhék... a TvNetworknél egy jó fél évig nem voltak Chellomedia csatornák. Nem értem miért szarnak maguk alá azzal, hogy olyan feltételeket diktálnak, amit alig tudnak a szolgáltatók teljesíteni (na nem mintha olyannyira sajnálnám a szolgáltatókat is). A T-Kábelnél is analógban anno elsőként repült a Filmmúzeum. Most januártól kapunk egy Deko-t helyette...
Azért nem hiszem, hogy a Chellomedia olyan rugalmatlan lenne, hiszen a deko is hozzájuk tartozik, annak a kisebb, több nézőt elérő csomagba tételéről meg tudtak egyezni, akkor nem hiszem hogy a Filmmúzeummal kapcsolatban ne tudtak volna megállapodni.
 #8284  Szerző: molnarb

Voltak már ilyen balhék... a TvNetworknél egy jó fél évig nem voltak Chellomedia csatornák. Nem értem miért szarnak maguk alá azzal, hogy olyan feltételeket diktálnak, amit alig tudnak a szolgáltatók teljesíteni (na nem mintha olyannyira sajnálnám a szolgáltatókat is). A T-Kábelnél is analógban anno elsőként repült a Filmmúzeum. Most januártól kapunk egy Deko-t helyette... ami jelzem már eddig is benne volt a T-Kábel kínálatban, csak minicsomagban árulták, most meg része lesz az alapkínálatnak a második sávban. Hely tehát van... esetleg egy minicsomagban többletpénzért lehetne továbbra is nyomni. Nem értem miért nem lehet ilyet... megkérdezed telefonon és azt mondják a felmérések szerint nem nézték annyian. Úgy utálom amikor hazudnak, főleg, hogy az analógnál volt ez jó duma, mert ott tényleg kellett komolyan kockázni a helyekkel, de itt?? Ráadásul amikor tudjuk jól, hogy miért vették, köze sincs a felméréshez. Nem is hiszem, hogy lenne ilyen. 1990 óta van KTV nálunk. Soha senki nem kérdezett a csatornákról minket, de még nem is ismerek ilyen embert.
 #8273  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:szép... most nem tudok cinetripet nézni :( :evil:
Hát azt én is szerettem éjjel nézni (meg hallgatni), csak itt már két éve nincs Filmmúzeum. :(
 #8268  Szerző: mg

jeek írta:Állítólag amióta Chellomedia tulajdon lett a Filmmúzeum, qrvára elszálltak maguktól és nagyon megemelték a jogdíját. Több cég is kivette a kínálatból.
nálunk se lesz január 1-től. szarjanak sünt. de szép nagyot. hogy fájjon.
 #8262  Szerző: LuciFerko

szép... most nem tudok cinetripet nézni :( :evil:
 #8260  Szerző: tomee87

Állítólag amióta Chellomedia tulajdon lett a Filmmúzeum, qrvára elszálltak maguktól és nagyon megemelték a jogdíját. Több cég is kivette a kínálatból.
 #8259  Szerző: LuciFerko

na Enyingen filmmúzeum helyett 4story van... asszem beszélek a főnökkel hogy ez így nem okés..
 #8254  Szerző: Mauro

Amúgy Sport 1-2 tengeri túli eseményeket miért nem 16:9 adja? Hisz odaát mindent HD-ba rögzítenek. Honnan kapják ezek a jelet.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 51