Volt, amikor elég sokat kaparintottunk meg
mlaszlo írta: De a 30000.-Ft nem egy összegű vásárlás kellett hogy legyen, ha meg valaki két-három hónap alatt gyűjtött össze ennyi matricát, akkor az nem jelent jó anyagi keretet.Tény, de aki spórolni akar, az nem vesz táskát, csak azért, mert olcsó, pontok ide, vagy oda..
DWC írta:(mondjuk 30000 Ft-ért kellett vásárolni érte, ennyit a rossz anyagi keretekről..).De a 30000.-Ft nem egy összegű vásárlás kellett hogy legyen, ha meg valaki két-három hónap alatt gyűjtött össze ennyi matricát, akkor az nem jelent jó anyagi keretet. Arról nem is beszélve, hogy volt amikor jóval több matricát adott a pénztáros, mint amennyi járt volna.
RadiosJani írta: Jó márka. Olcsó volt. Sokan vették, ez nem baj, Ha más lenneEgy frászt! Azért vették meg, mert "olcsó" volt (mondjuk 30000 Ft-ért kellett vásárolni érte, ennyit a rossz anyagi keretekről..), nem azért, mert ennyi embernek kellett új táska. Én 3000-ért vettem hátizsákot. Nem márkás, de legalább normálisan néz ki, kényelmes, nagy, és nem jön velem napi 50x szembe az utcán.
az emberek anyagi kerete, meg nem lenne divatmajmolás más
lenne, de végül is valamiben egységes az ország))
Mondjuk nekem nincs, de van sok ismerősnek
milan93 írta:Jó márka. Olcsó volt. Sokan vették, ez nem baj, Ha más lennedjlacee írta:kirohanás következik:Nekem is.Minden 2. embernek van kb.
A TÖKÖM TELE VAN MÁR A ROHADT FILA TÁSKÁKKAL