RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#82830  Szerző: szemilan

Szerintem nem fogsz hozzá olyan firmwaret találni, ami magyar nyelvet is tartalmazná. Lévén egy direkt az UPC számára gyártott boxról van szó. De lehet próbálkozni másikkal.
 #82824  Szerző: donder

djlacee írta:Igen firmware -nek is nevezhetjük, de nem értek hozzá sajnos :) google a barátod
Ik denk niet kan in het Nederlands.
A fordítóalkalmazások meg = a... :( :)
 #82823  Szerző: djlacee

Igen firmware -nek is nevezhetjük, de nem értek hozzá sajnos :) google a barátod
 #82822  Szerző: donder

Az a baj hogy etekintetben bevallom őszintén, nem vagyok annyira jártas... Tudsz segíteni? :mellow:
Firmware-re gondolsz ugye?
Van rajta két ethernet port is.. azon kell?
a belsejében a tuner és az eth 1 között van egy 2*4 es és egy 1*4 es tüske.
A főpanelen nem látok más csalakozót...
 #82821  Szerző: djlacee

Esetleg szoftvercsere valami általánosra?
 #82820  Szerző: donder

ok, köszönöm a gyors segítséget!
Akkor a tápegység, és a panelek fel lesznek használva másra... :)
 #82819  Szerző: mlaszlo

donder írta:Bekapcsolom, rádugom tévére, bejön az install képernyő...
Németül írja ki hogy válasszam ki az országomat, de nincs benne Magyarország... (Így a 400 as debreceni kódot se tudom beírni...)
Magyar telepítést nem is fogsz tudni futtatni rajta, ilyen típusú médiabox nálunk nem került forgalomba, ezért is nem tartalmazza a szoftvere Magyarországot. Annyit találtam róla, hogy a holland UPC-nél jelent meg ez a box az elsők között.
 #82818  Szerző: mlaszlo

donder írta:adjam le a upc-nek? :o
Én már azon is meglepődtem, hogy kártya nélkül egyáltalán elindult, általában a UPC-s box-ok és beltérik kártya nélkül használhatatlanok.
Ha találsz olyan menüpontot ahol tudsz keresést futtatni vagy kézileg megadni frekvenciát, akkor esetleg Digikábelen használható lehet, náluk nincsenek kódolva a digitális csatornák.
UPC-nek szerintem ne add le, abból csak gond lehet.
 #82817  Szerző: donder

adjam le a upc-nek? :o
 #82813  Szerző: donder

Akkor mit csináljak a készülékkel? :o :(
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 103