RADIOSITE Fórum

• Tudomány és technika

#86891  Szerző: asimov

Latvanyos... (szegeny Merkur-nak kijut a jobol..)
Majd, ha idejonnek es bekopognak.. :)
 #85849  Szerző: szemilan

mszilárd írta:
djlacee írta:Nem, mert a djuice a telenoré
50-50 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a Voda és a Tesco is, ki tudja mi van a háttérben. Inkább arra gondoltam, hogy elvileg másik szolgáltató, de azonosak az üzletek, a frekvencia, stb. Én személy szerint várom, kíváncsi vagyok, mit jelentenek majd ezek a verhetetlen árak. Mindenesetre nem buta ember a Tesco hálózat tulajdonosa.
A Tesco MVNO-ként jelenik meg. Az értékesítést a Tesco végzi, az ügyfélszolgálatot és a szervízt, pedig a Vodafone részben. Gondolom az üzletekben lesz külön telefonos részleg, eladóval stb... A hálózati oldal teljesen a Vodáé.
 #85842  Szerző: mszilárd

djlacee írta:Nem, mert a djuice a telenoré
50-50 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a Voda és a Tesco is, ki tudja mi van a háttérben. Inkább arra gondoltam, hogy elvileg másik szolgáltató, de azonosak az üzletek, a frekvencia, stb. Én személy szerint várom, kíváncsi vagyok, mit jelentenek majd ezek a verhetetlen árak. Mindenesetre nem buta ember a Tesco hálózat tulajdonosa.
 #85832  Szerző: djlacee

Nem, mert a djuice a telenoré
 #85823  Szerző: mszilárd

Úgy tűnik, lesz Tesco gazdaságos mobilszolgáltató. A hírek szerint a Vodefone-nal kötöttek szerződést, és "verhetetlen árakkal" próbálnak majd betörni. Gondolom olyasmi megállapodás lehet ez, mint a Telenor-Djuice duónál. Hm...
 #80651  Szerző: asimov

Idezet a cikkbol:
"...míg a Föld felé forduló fele simább, a másik, "sötét" oldala "hegyes-völgyes.... "
Erre regebben az volt a magyarazat, hogy a Hold, Fold feloli oldala -a Fold "arnyekolohatasa" miatt- sokkal kevesbe volt kiteve meteorok becsapodasanak. Maskeppen megfogalmazva ezt: a Hold kulso oldalat sokkal tobb meteor talalhatta el az evmilliok(?) soran.

A Hold keringesi sebessege megegyezik a sajat tengelye koruli forgasi sebessegevel, ezert latjuk a Hold-nak mindig ugyanazt az oldalat a Fold-rol...
csadam írta:Két holdunk volt: http://www.hirado.hu/Hirek/2011/08/04/1 ... jelte.aspx
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 22