RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#83473  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta:Kimondtak a buvos szot az idojaras jelentesekben: "sarkvideki eredetu levego erkezik..."
Innentol lesz tel kis hazanban. Jo "hosszu" volt az osz....
Sajnos már itt kopogtat a tél :(
Pénteken a Bükkből már hózáport is jeleztek. Kissé éles váltás ahhoz képest, hogy alig két hete még 20-25 fok volt.
 #83469  Szerző: asimov

Kimondtak a buvos szot az idojaras jelentesekben: "sarkvideki eredetu levego erkezik..."
Innentol lesz tel kis hazanban. Jo "hosszu" volt az osz....
 #83129  Szerző: Snake

kabbe! :D
 #83126  Szerző: asimov

Kisse fura az, hogy tegnapelott, a delutani 24 C fokos "hosegben" meg usztam a 20 C fokos Balatonban, ami ma mar csak 13 C fokos!!
Ize... ennyire azert nem vagyok vagany.... :D
 #83120  Szerző: mlaszlo

olvaso1 írta: Már a havazással is dobálóznak...tény hideg van ott kint, de a hóra szerintem még várni kell.
Hegyekben szerintem már előfordulhat egy-egy hózápor, nálunk most 8 fokot mutat a hőmérő, magasabban fekvő területeken ennél hidegebb is lehet.
 #83106  Szerző: djlacee

www.schneeberg.tv (~60km-re innen, jó mondjuk ez 2075m magas) ^^
 #83104  Szerző: szemilan

mlaszlo írta:
csokie írta: Pedig ez a legjobb időjárás. Mikor minden szép lassan lebénul.
Ünnepek alatt még rendben van, de amikor hétköznapokon ilyen időben lehet rettegni, melyik ügyes vezető jön nekünk, mert havas úton feltétlenül mobiltelefonon kell dumálni és véletlenül sem az utat figyelni, az nem annyira kellemes.

A időjósoknak most úgy tűnik igazuk volt, tényleg érkezik már a hideg idő:
http://www.idokep.hu/percrol-percre

Már a havazással is dobálóznak...tény hideg van ott kint, de a hóra szerintem még várni kell.
 #83102  Szerző: mszilárd

Hmm... azért az nem gyenge, hogy az ország egyik felén 8-10, a másikon 20-22 °C van. :mellow:
 #83078  Szerző: mlaszlo

csokie írta: Pedig ez a legjobb időjárás. Mikor minden szép lassan lebénul.
Ünnepek alatt még rendben van, de amikor hétköznapokon ilyen időben lehet rettegni, melyik ügyes vezető jön nekünk, mert havas úton feltétlenül mobiltelefonon kell dumálni és véletlenül sem az utat figyelni, az nem annyira kellemes.

A időjósoknak most úgy tűnik igazuk volt, tényleg érkezik már a hideg idő:
http://www.idokep.hu/percrol-percre
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 209