RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#83200  Szerző: mimi

http://radioairedale.webs.com/training.htm Például ez nem volt széles körben és nem is lesz most már idehaza közösségi rádiózás címszó alatt. Se a civilek, se a törvényhozók nem vették soha a fáradságot, hogy működő példa után nézzenek, maradt a mókolás pályázati lélegeztetőgépen. Vergődés. Röviden ennyi a véleményem...
 #83192  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:Én azt nem értem meg a mai napig, hogy a néhai ORTT hogyan képzelte azt, hogy a miskolci rádiós piacnak szüksége van 8 (!) kisközösségi rádióra, és hogy elbír ennyit a piac.
nem az ortt képzelte így, mert az általad említett "miskolci piac" generálta az egész jelenséget. tudod, ezek a ráfiók lyukakat próbáltak vagy próbálnak pótolni több-kevesebb sikerrel. egyébként továbbra sem célszerű ezen túlmenően "piacban" gondolkodni, de ezt már leírták százszor.
Zoey írta:Folyamatosan ellenőrzi őket, persze hogy hiányosságokat találnak rendre, de büntetéseket nem szórnak.
miért ne szórnának? ugyanaz a törvény vonatkozik rájuk is, ugyanúgy be kell tartaniuk, hasonló következményekkel számolhatnak, mint a nagyok.
Zoey írta:Nyugodtan sugározhatnak sokkal nagyonn teljesítménnyel
nyugodtan, csak akkor megbüntetik őket.
Zoey írta:szolgáltathatnak nulla minőségi tartalmat jóformán a senkinek, mert nem nagyon hallgatja őket senki.
ezt is kiveséztük már párszor, de ezúttal talán hatásosabb egy példával élnem: az, hogy a villanyszerelőknek van szaklapjuk vagy honlapjuk valamiért teljesen természetes. de miért olyan különös, ha a villanyszerelők egy rádiót indítanak? jóformán a senkinek szól, lehet, hogy az adásminőség nulla, lehet, hogy valakinél a tartalom is, de aki érdeklődő a téma iránt, az igenis szeretné és hallgatná. miért kell ezt a néhány frekvenciát - amelyeken a büdös életben nem szólalhat meg nagyobb rádió - az ilyenektől sajnálni? kit zavar ez? hát hadd csinálják, ha lelkesek és akarák csinálni!
Zoey írta:a Ga-Gát eladták, a Gold FM és az Express megszűnt (bár utóbbiak nem is voltak igazán miskolciak)
miért? nyíregyházát miskolchoz csatolták? vagy talán fordítva? grrrrr...
Zoey írta:csak most jutottunk el oda, hogy úgy néz ki, lesz egy helyi kereskedelmi rádiónk.
a rádió 1-re gondolsz? :-)
 #83166  Szerző: nyikolaj

Hát igen :S Miskolc a kisközök birodalma!
Értelmetlen :S
 #83159  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:Nem tudom mennyire mondok új dolgot de (főleg földiek)sasoltátok már a107 mhz, fm1 rádió bemutatkozását a youtube-on?
Olyan hatása van mint ha már elindult volna. :)
Megy a promó erősen, még szerintem nem indult el, nálam legalábbis semmi nyoma.
Én azt nem értem meg a mai napig, hogy a néhai ORTT hogyan képzelte azt, hogy a miskolci rádiós piacnak szüksége van 8 (!) kisközösségi rádióra, és hogy elbír ennyit a piac. Folyamatosan ellenőrzi őket, persze hogy hiányosságokat találnak rendre, de büntetéseket nem szórnak. És tegyük hozzá, hogy ezeknek a rádióknak médiaszolgáltatási díjat sem kell fizetniük, ha nem tévedek. Nyugodtan sugározhatnak sokkal nagyonn teljesítménnyel, szolgáltathatnak nulla minőségi tartalmat jóformán a senkinek, mert nem nagyon hallgatja őket senki. Bár összeadva az összes hallgatottságát lehet, már mérni lehetne őket. Kíváncsi lennék a miskolci adatok "egyéb rádiók" számaira.
Bezzeg arra anno nem gondoltak, hogy a csomó kisköz helyett jobb lenne egy, az egész városban fogható normális, valóban helyi kereskedelmi rádió. Egy rádió nem nagy kérés. Persze nem ők tehetnek róla, hogy a Ga-Gát eladták, a Gold FM és az Express megszűnt (bár utóbbiak nem is voltak igazán miskolciak), és hogy csak most jutottunk el oda, hogy úgy néz ki, lesz egy helyi kereskedelmi rádiónk. De ez már olyan téma, amit milliószor kiveséztünk, főleg mi, miskolciak, így inkább befejezem...
 #83116  Szerző: nyikolaj

Nem tudom mennyire mondok új dolgot de (főleg földiek)sasoltátok már a107 mhz, fm1 rádió bemutatkozását a youtube-on?
Olyan hatása van mint ha már elindult volna. :)
 #81638  Szerző: Milán

Nálam már van kérdőjel :(
 #81588  Szerző: akos9277

Kilátásban sincs a kisköz pályázat, főleg nem most 14-én, amit eddig hallottam pár helyről. Akárhányszor kérdezem, mindig később és később... érdekes :(
 #81033  Szerző: akos9277

Andrew5 írta:Azt mondták idén egy kiírást lefognaak bonyolítani. De kitudja...... :oops:
Nekem a srác azt mondta, szeptemberben nézzem a médiatanács honlapján a "Pályázatok" menüpontot.
 #81026  Szerző: Andrew5

Azt mondták idén egy kiírást lefognaak bonyolítani. De kitudja...... :oops:
 #81013  Szerző: djlacee

akos9277 írta:Nem tudod, pályázat lesz-É?
nem ártana
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 164