Amig tisztan balatoni radio volt, errefele a Danubius/Class mellett a csapbol is ez folyt.
Amint nyert a rajzefem egy budapesti frekvenciat, igencsak "elpestiesedett" es balaton kornyeki radiokbol el is tunt...(Allitolag nagyon nem toleraltak a videki hallgatok, a szamukra elerhetetlen az N+1 darab, budapesti szorakozohelyek, rendezvenyek reklamjait)
Ez a Rise szamara akkor lett elethalal kerdes, amikor a budapesti frekvenciaval gondok voltak, igy aztan pesze, hogy foggal-korommel kuzdottek a budapesti frekvenciaert. A balatonnal raadasul idokozben megjelent az R1 is es tarol(t) hallgatottsagban.
Megkockaztatom azt, hogy a Rise, ha elvesztene a budapesti frekvenciajat (ezzel mi ujsag?) nagyon hamar komoly anyagi gondokkal szembesulne.
nyikolaj írta:Tegnap 3 busszal utaztam,illetve a közértekbe is betértem,és mindenhol csak a class fm szólt Miskolcon.És a buszokon,b.megállókban is,a class fm rádióról beszéltek,hogy milyen jó xy műsor,és a zenék stb...Nos,hogy ebből mi a következtetés és,hogy mit vonok le?Azt,hogy ha most egyszerre indulna vagy 2,3 vaci új ízig vérig helyi,már akkor sem fogják annyira érdekelni a fiatalságot,vagy a nem fiatalságot,mert már megszokták,és megbarátkoztak azzal ami van.Az országos rádiókkal.És ebből csak az a tanulság más város számára,hogy nem szabad helyi rádió nélkül hagyni 1 megyeszékhelyt,mert a későbbiekben csak hátrány.De ha nem jól látom a dolgot,persze engem is kilehet javítani.