RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#85676  Szerző: Nickman

milan93 írta:
tomee írta:Viva-n meg tegnap este film ment...
Nincs Virítom?
Nincs
 #85675  Szerző: Milán

tomee írta:Viva-n meg tegnap este film ment...
Nincs Virítom?
 #85674  Szerző: tomee

Viva-n meg tegnap este film ment...
 #85669  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Mikor jön rá a Comedy Central, hogy nem lehet minden nap azt mondani promóban, hogy "A Rajzfilmkedd támogatója..."
De most már legalább új reklám film van, egész októberig még a nyári ment :D
Azt se értem milyen logika alapján adják a rajzfilm sorozatokat, egyik este a Family Guyból megy egy rész a 6. évadból, utána a 10.-ből, következő este 7.-ből, aztán már ki tudja melyikből. De a többi sorozat is össze-vissza megy.
Legalább a műsorrend tartása javult egy kicsit (bár ne kiabáljuk el), most pár hete csak 5-10 perces csúszások vannak.
 #85662  Szerző: djlacee

Mikor jön rá a Comedy Central, hogy nem lehet minden nap azt mondani promóban, hogy "A Rajzfilmkedd támogatója..."
 #83299  Szerző: djlacee

Nyáron volt tök jó, gyakorlatilag csak zene ment, most meg ...
 #83297  Szerző: Risefan

Teljes leépülés! berakták az agyonismételt sorozatokat az mtv-röl a vivára ! :shoot: :fuckyou:
 #83162  Szerző: molnarb

Az adáslebonyolító tehet róla... 1-2 hete péntek este nem voltak reklámok... amikor jönnie kellett volna bejött egy Comedy Central-os ID, ami olyan 1-2 másodpercre mintha kifagyott volna a végén és jött tovább a műsor... Szóval valahol ott van elcseszve a dolog... de hogy késni hogy sikerül azt nem tudom.
 #83151  Szerző: lali87

mlaszlo írta:Ha az MTV-n és a VIVA-n tudják tartani a műsorrendet, akkor a Comedy Central-on miért nem? Tegnap este 25 perces csúszás volt a kiadotthoz képest, van amikor csak 10-15 percet késnek, de volt amikor 10 perccel előbbre voltak. Nincs élő műsor, közvetítés, nem értem hogy tudnak ilyen mértékű eltérést produkálni a kiadott műsorhoz képest :csukottszem:
Bevették a....
Kép
és tesznek az egészre :-)
 #83150  Szerző: mlaszlo

Ha az MTV-n és a VIVA-n tudják tartani a műsorrendet, akkor a Comedy Central-on miért nem? Tegnap este 25 perces csúszás volt a kiadotthoz képest, van amikor csak 10-15 percet késnek, de volt amikor 10 perccel előbbre voltak. Nincs élő műsor, közvetítés, nem értem hogy tudnak ilyen mértékű eltérést produkálni a kiadott műsorhoz képest :csukottszem:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 106