RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#8348  Szerző: djlacee

Erről már volt szó, és akkor se jutottunk dűlőre :lol:
 #5361  Szerző: tomee87

Felkerültek az Amos III-ra az IKO műsorai

Már tesztelik az IKO csatornáinak műholdas vételi lehetőségét. November folyamán érkeznek azok a dekóderek, amelyek segítségével a kábelszolgáltatók csomagjaikba illeszthetik az Amos műholdról MPEG-4 tömörítéssel, Conax kódolással továbbított hét új (Fishing&Hunting, DOQ, Sport Klub+, Film+2, Sorozat+, Poén és Reflektor) műsort, tájékoztatta a Hírlevelet Csüllög Sándor, az IKO Kábeltévé Kft terjesztési igazgatója.
Változatlanul elérhető a Film+ és a Cool az UPC direkt csomagját sugárzó Astra holdról, a Sport Klub pedig közvetlenül az Amosról. A DigiTV csatornáit továbbító Intelsat műholdról továbbra is vehető a Fishing&Hunting és a Musicmax. A budapesti internetes kicserélő-központból (BIX) kiváló minőségben, csatornánként 5,5 Mbit/s sávszélességen, közvetlen csatlakozással átvehető az IKO mind a tíz műsora. Mindezek mellett a kis kábeltársaságok digitális csomagban is hozzájuthatnak a csatornákhoz az erre szakosodott közvetítő társaságok, a DigiHead, illetve a PR-Telecom közreműködésével.
http://www.media-kabel-muhold.hu/menu.p ... _aktualis2

Az utolsó mondatot nem igazán értem. Mit jelent az, h a DigiHead és a PR-Telecom is továbbítja az IKO-s csatikat?? :|
 #5215  Szerző: mlaszlo

Ezentúl a Sorozat+ csatornán minden hétköznap este 23 órától eredeti nyelven, magyar nyelvű feliratozással láthatók a következő sorozatok:
Hétfőn - Millenium
Kedden - Buffy, a vámpírok réme
Szerdán - Angel
Csütörtökön - Született feleségek
Pénteken - CSI: Miami helyszínelők

Szerintem ez egész jó ötlet, csak mehetne egy kicsit korábbi időpontban.
 #4069  Szerző: mlaszlo

A fiatalok a Cool TV-t nézik

"A fiatal közönség letette voksát a Cool csatorna mellett. Szeptemberben a fiatal 15-24 éves korosztályból közel kétszer annyian választották este fõmûsoridõben a Cool TV-t mint legfõbb riválisát...

a VIVA TV-t. Az elmúlt héten a Cool TV kétszer, nemcsak a versenytársait, hanem a Bár 2.0-val erõsítõ Viasat3 csatornát is maga mögé utasította a legnézettebb esti órákban. Vasárnap este csak a két nagy kereskedelmi csatornának sikerült a Cool TV elé kerülnie."

Nem is gondoltam volna, hogy a rengeteg ismétlés ellenére ilyen jól megy a Cool-nak.
 #2993  Szerző: tomee87

Film+ 2 új logója a képernyőn:
Kép
 #2952  Szerző: mlaszlo

Sz. írta:A Film+2-nek Valkó Eszter a station voice-a, jól hallottam? (nekem nincs F+2, máshol hallottam félfüllel pár pillanatig)
Igen, jól hallottad.
 #2949  Szerző: Sz.

A Film+2-nek Valkó Eszter a station voice-a, jól hallottam? (nekem nincs F+2, máshol hallottam félfüllel pár pillanatig)
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43