Obladioblada írta:Először én is igénytelennek tartottam, de be kell látni elérte, amit akartak vele. Beszélünk róla. És ha mi beszélünk róla, más is beszél róla. Ennyi elég első körben. Aki pedig odateker kiváncsiságból egy ilyen táblát látva, úgysem marad ott sokáig, hiszen miért is tenné... A lényeg nem változott.
persze beszélünk róla... mi. azért mert mi tudjuk, hogy az a rádió express reklámja.
de egy laikus??? én a héten megmutattam egy abszolút kívülállónak ezt a reklámot és körülbelül a harmadik gondolata volt az, hogy ez egy rádióállomás hirdetése. fogadni mernék, ha egy elismert reklámgrafikusnak megmutatnánk ezt a logót, szakadna a röhögéstől, még úgy is, hogy valószínűleg ez az alkotás a doxabi grafikai műhelyében készült (mert olyan is van neki). egy kedvelt kolléganőm asszociációját idézve: ez egy rózsaszín mosolygó f*sz, ami egy rabosításnál használatos számot tart maga előtt, szív alakba foglalva, alatta egy kicsi xpress felirattal, mert az e betű már nem látszik normálisan. teljes képzavar, de nem egy alig ismert rádió népszerűsítő reklámja.