RADIOSITE Fórum

• Class FM

#83772  Szerző: orrhang

Anett elröhögte a 9-es headline elejét, bassz, de amatőr...
 #83693  Szerző: puszilgatógép

admin írta:Ok, de azért ne vigyük túlzásba a politizálást, ez nem az a fórum.
Elnézést, ez nem politizálás, hanem tény. Kb olyan mintha a Sanoma vamelyik magazinja fikázná a StoryTv műsorait, csakhogy értsd, hogy mit akartam a hozzászólással mondani. Csak itt nem a Sanoma a közös tulaj, hanem egy politikai párt.
 #83690  Szerző: markfelt

Ok, de azért ne vigyük túlzásba a politizálást, ez nem az a fórum.
 #83684  Szerző: puszilgatógép

mlaszlo írta:Most reggel az m1 új vetélkedője volt a téma. Cikizés minden mennyiségben, de nem ám viccesen, hanem erőltetetten, minél jobban lehúzni a közszolgálati csatornát.
Ezért különösen meg fogja dícsérni őket a Fidesz-közeli tulajdonos, hogy a Fidesz-közeli személyek által irányított közszolgálati tévét fikázzák.
 #83616  Szerző: Roger

Most a Winampom bolondult meg, vagy nem tudom mi van de: http://www.sztarnet.hu:9216/ itt valami radio amor jön be :S folyamatos kapcsolgatás mellett hol a Class hol ez az amor jött be :roll:
 #83615  Szerző: alopisz

Lehet vágni a konfokat is... azt hiszem VoiceTracingnek hívják azt a mappát amiben benne az összes felvett konf, amire valaha mentés lett nyomva (érdemes egyébként néha törölgetni, mert szépen meg tud telni - már ha valakinek nem megy elsőre a beszéd) aztán ha az ott lévő fájltípust társítod valamelyik vágóprogrammal, akkor már tudod is nyesegetni.
De nem lennék meglepve, ha már eleve létezne egy ilyen plugin ami keresgélés nélkül feldobná mondjuk auditionbe.

Az meg, hogy ki mit használ hangrögzítésnek a zenonnál, csak megszokás kérdése - szerintem.
Ha külön vágóprogramot használsz akkor kevesebb gondot jelentenek az esetleges bakik, (ami mondjuk egy hosszabb monológ esetében lehet segítség) - meg hát ugye a telefonos dolgokat is valahogy rögzíteni kell és azt ugye általában kivétel nélkül meg kell nyesni..

A voice track valahogy (nekem) életszerűbbé teszi a dolgokat - be lehet vele csapni magad, mintha élőben mondanád :)

A többi hiba meg nem normális - szakemberrel rakassátok fel a programot.

ja és régebben elterjedtebb a faderbox is, - az meg még feelingesebb játék :)
 #83613  Szerző: jimmer

Több oka is lehet hogy a legtöbb VoiceTrack -VTX stb modulok nem tudnak vágást csinálni. Külföldön gondolom nem hosszabb megszólalásra használják, vagy alapból már vágott anyagot töltenek be a modullal. A gyártók meg lehet úgy vannak vele hogy ha vágni akarsz akkor SF v audition-t vegyél. Egyébként teljes mértékben átérzem ezt a problémát, nekem is gondot okoz, mert nyilván macerásabb külön programmal megvágni és beimportálni, mintha rögtön vághatod, keverést állítasz és rányomsz a mentés gombra.
 #83608  Szerző: markfelt

Érdekes, R1-en, NeoFM-en jól megy.
Bár egyik sem használja a beêpített voice trackinget. :)
 #83607  Szerző: fecokam7

Használok én is Zenont... hát a Voicetrack egy kalap... sz... kezdjük ott, hogy a felvett szövegelésemen nem lehet módosítani... elmondok 1 percnyi szöveget, a végén elrontom... nem tudom törölni a hibás mondatot...
aztán a Fade-ek úgy tudnak eltűnni, mint a villám... például átmásoltam egy full órát egy másik órába... a zenék átmentek... a fade-ek hibásan, vagy sehogy, a duma pedig törlődött...
Na off vége, csak kikívánkozott...
 #83514  Szerző: kerek1radio

Zenon... és az ára milliós nagyságrendű... Pfff...
  • 1
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 510