mszilárd írta:Érdekes, a Sunshine-on meg azt harsogják, hogy ők a leghallgatottabbak.
Igaz, csak nagy vonalakban követem a két rádiót, de elég sok hasonlóság van. Amikor az egyik saját órarendet osztogatott szeptemberben, akkor a másik is, az egyik összehozott egy saját dalt, akkor a másik is, stb. Műsorvezetők között is vannak átfedések (Joó Csabi, Zentai Edit például). Csak nem értem, mi értelme van a versengésben, hogy ugyanazokkal az ötletekkel állnak elő, mint a másik. Mindenesre az én véleményem szerint elég középszerű lett mindegyik. Pl. a Sunshine-nak az elmúlt hónapokban elég sokat csökkent a színvonala, műsorok, műsorvezetők tekintetében. Az imént említett Zentai Edit pl. vállalhatatlan egy rádióban.
18-49-ben a Sunshine vezet.
A Retróban az tetszik - és ezért is tartom jobbnak -, hogy állandóan új arculati elemek jelennek meg. Szerintem nagyon jót tesz a városnak, hogy van két jó helyi rádió, mert mindig valami újjal kell előrukkolniuk, hogy versengjenek a másikkal, még ha az ötlet nem is új, hanem a másik korábban már kitalálta. Magyarországon szerintem ebben a városban a legerősebbek, legszínvonalasabbak a helyi rádiók, s talán pont ezért.