RADIOSITE Fórum

• Class FM

#84277  Szerző: greg

:happytroll:
 #84276  Szerző: orrhang

ne, szidd, mert nem lehet itt kritikát mondani az emberekről!
 #84229  Szerző: PooLee

<A hozzászólás nem felelt meg dr. Gálosi Szabolcs követelményeinek, ezért önmoderációra került sor a felhasználó részéről>
 #84227  Szerző: Nightman

Jajistenem.. Ilyenen fennakadni.. Akkor itt a háttérinfó,amit fél füllel hallottam.. Anett valóban belemosolygott a "hedlájnba" (mer' annyira profin nyugatiasak vagyunk ugye,hogy már fáj..) Szóval nyilván csak nekem tűnt fel,hogy új hedlájn,és hírekbed szól mától.. Szignálhang,felkonf,Anett kezdi a híreket, a szignál utáni csendnél még nem kellett volna,mert a szignál "visszaszólt": A Classefemen.. Ezen mosolyodott el,ez a szegény amatőr leányzó..
 #84212  Szerző: orrhang

Kedves gyattis! Ha "háttérinformáció" alatt ez esetben azt érted, hogy Sebestyén vagy Vadon neadjisten' grimaszokat vágott, akkor köszönöm, de szerintem erre nem sokmindenki kíváncsi! Anett a szakmájában nagyon jó, de az ilyen esetek ezt kissé aláássák! Az adott rádiót én ugyan nem kísérem figyelemmel, de -nem mellesleg- a leghallgatottabb reggeli műsorról beszélünk, nem mondjuk egy gagyi "kuki show"-ról! Rendben van, emberből vagyunk, de egy hírolvasónak lehetne annyi rutinja, hogy az ilyen helyzeteket kezelni tudja! A másik oldala a dolognak, hogy Sebestyénék is figyelhetnének erre (ha már Anett velük van összezárva), hogy ne -ahogy írtátok- "röhögtessék" A híreknél ez nem elfogadható szerintem sem ...
Egyébként kizártnak tartom, hogy a Classnál ne lenne egy különálló helyiség ahol pár percel adásba kerülés előtt az híranyagot felmondják, aztán a Zenonnal ezt szerintem gyerekjáték kellő időben adásba adni.
Köszönöm, hogy egy tényleg szakmabeli is hozzászólt!
 #84201  Szerző: lambda

gyattis írta:
orrhang írta:Anett elröhögte a 9-es headline elejét, bassz, de amatőr...
Szerintem pedig pont az amatőrség, ha valaki háttér információk hiányában amatőrözget össze-vissza.
Kedves gyattis! Ha "háttérinformáció" alatt ez esetben azt érted, hogy Sebestyén vagy Vadon neadjisten' grimaszokat vágott, akkor köszönöm, de szerintem erre nem sokmindenki kíváncsi! Anett a szakmájában nagyon jó, de az ilyen esetek ezt kissé aláássák! Az adott rádiót én ugyan nem kísérem figyelemmel, de -nem mellesleg- a leghallgatottabb reggeli műsorról beszélünk, nem mondjuk egy gagyi "kuki show"-ról! Rendben van, emberből vagyunk, de egy hírolvasónak lehetne annyi rutinja, hogy az ilyen helyzeteket kezelni tudja! A másik oldala a dolognak, hogy Sebestyénék is figyelhetnének erre (ha már Anett velük van összezárva), hogy ne -ahogy írtátok- "röhögtessék" A híreknél ez nem elfogadható szerintem sem ...
Egyébként kizártnak tartom, hogy a Classnál ne lenne egy különálló helyiség ahol pár percel adásba kerülés előtt az híranyagot felmondják, aztán a Zenonnal ezt szerintem gyerekjáték kellő időben adásba adni.
 #84191  Szerző: FLaci81

greg írta:A zenék nagyon szépen vannak processzálva, de a beszédhang még mindig borzalmas. Azt meg nem értem, miért erőltetik, hogy a zene elejére rá van játszva az előadó bemutatkozása. Nagyon amatőr, főleg, hogy egyik sem mond legalább annyit, hogy Class FM. Inkább ezeket hoznák vissza, volt benne erő, meg legalább magyarok csinálták: http://soundcloud.com/centerweb/class-f ... ation-2010 Nem attól lesznek trendszetterek, hogy átveszik a nyugati rádiók 3-4 éves projektjeit, szignáljait, ötleteit... Hol vannak az élő stúdiókoncertek? A hallgatóknak szervezett hatalmas (Virgin, NRJ) koncertek európai előadókkal (Alexandra Stannak és Innának nem is kellene nagyot utaznia)? Ez a rádió már nem szórakoztat 10 és 15 között, hanem untat. Fel kellene tölteni tartalommal a hétköznapokat...
Én pl. azt vettem észre a kabhegyi 100.5 MHz adónál, hogy bár szól, de a zenék részletességét valahogy nem hallani úgy, mint pl. egy N-Joy 88.9 Rádióban, vagy egy R1 Győr 96.4, vagy egyéb helyi rádió esetében (Nyugat 88.4, Isis 96.5).
Pontosabban fogalmazva egy zeneszám számítógépre rögzítése után majdhogynem durván fogalmazva egyenes lenne a rögzített jel grafikonja, nem úgy, mint pl. az előbb felsorolt rádiók esetében.

Pl. Pitbull feat. T-Pain - Rain Over Me -nél nagyon észrevenni a különbséget, de a többinél is észrevenni, több rádióval is teszteltem és ugyanaz a helyzet... kicsit mintha túlvezérelt lenne de nem annyira, hogy torzítson a zene...
Ja és ez nem mostani gond, már jó ideje fennálló probléma...

Lehet, hogy az adók hálózatba kapcsolása miatt van ez a gond nem tudom, ilyenkor lennék kíváncsi a budapesti 103.3 adójukra, mert elvileg az az adó kapja meg először a Class Fm műsorát, lehet ott rendben van minden...
 #84185  Szerző: greg

A zenék nagyon szépen vannak processzálva, de a beszédhang még mindig borzalmas. Azt meg nem értem, miért erőltetik, hogy a zene elejére rá van játszva az előadó bemutatkozása. Nagyon amatőr, főleg, hogy egyik sem mond legalább annyit, hogy Class FM. Inkább ezeket hoznák vissza, volt benne erő, meg legalább magyarok csinálták: http://soundcloud.com/centerweb/class-f ... ation-2010 Nem attól lesznek trendszetterek, hogy átveszik a nyugati rádiók 3-4 éves projektjeit, szignáljait, ötleteit... Hol vannak az élő stúdiókoncertek? A hallgatóknak szervezett hatalmas (Virgin, NRJ) koncertek európai előadókkal (Alexandra Stannak és Innának nem is kellene nagyot utaznia)? Ez a rádió már nem szórakoztat 10 és 15 között, hanem untat. Fel kellene tölteni tartalommal a hétköznapokat...
  • 1
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 510