Tegnap Mezőkomáromnál hol egy horvát, hol a Kossuth nyomta ki

Sokol404 írta:http://www27.zippyshare.com/v/22598997/file.html 1994-ből.Marky Mark és Prince Ital Joe, mekkora sztárok voltak a 90-es években.
Ezt lefelejtettem.
Miért nem szabad ilyen zenéket is játszani úgy általában a rádiókban? (Ez csak egy költői kérdés.)
Sokol404 írta:Most akkor megszűnik ez a rádió, vagy fel se merül a kérdés?Nincs itt kérdés.Megpályázták az eredeti frekijüket (igaz anno nagyobb területi lefedettséggel dolgozoztak...).A többi Szalaiékon mulik(?)!![]()
Csak azért, mert ez az állandó nyűglődés, ez a "keresem az utam, de nem is tudom, tulajdonképp milyen rádió legyek" már kissé kezd un-érdekfeszítő lenni!![]()
Magyarul: döntsék már el végre, mit akarnak!
Sokol404 írta:Most akkor megszűnik ez a rádió, vagy fel se merül a kérdés?Szerintem akkor fogják eldönteni, ha megnyerték a budapesti frekit.![]()
Csak azért, mert ez az állandó nyűglődés, ez a "keresem az utam, de nem is tudom, tulajdonképp milyen rádió legyek" már kissé kezd un-érdekfeszítő lenni!![]()
Magyarul: döntsék már el végre, mit akarnak!
admin írta:...és Szever Pál is gondolt egyet és a Class FM-nél landolt 2 éve...olvaso1 írta:Ez de korrekt. Kár, hogy adásban így nem mehetett le.Ez hol lelhető fel?
Drága Hallgatóink!
Ahogy ma hallhattátok, már nem Petra és én szólaltunk meg a Juventus
Rádióban. Tudom, sokan úgy érzitek, hogy megcsaltunk benneteket azzal,
hogy nem köszöntünk el, bár tudtuk és tehettük volna - de sajnos ebben a
műfajban ez így megy. Nagyon hálásak vagyunk azért a sok szeretetért,
amit Tőletek kaptunk. Mindennap éreztettétek velünk, hogy olyanok
vagyunk, mint egy nagy család. Egy hatalmas álmunk vált valóra azzal,
hogy Szever Pál 3 évvel ezelőtt gondolt ránk és a Juventusba hívott.
Talán mondhatjuk, hogy életünk egyik legszebb időszaka volt, amit ott
töltöttünk. Sajnos azonban az idő múlásával olyan változások történtek,
amikkel már nem tudtunk azonosulni és úgy éreztük, hogy mielőtt kioltják
belőlünk a bennünk lobogó tüzet és a vágyat, hogy adjunk Nektek, inkább
eljövünk és máshol próbáljuk ezt átadni azoknak, akik szeretnek. Hogy pontosan hol és mikor leszünk újra hallhatók, hamarosan eláruljuk!
Petra és Tomi