RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#84544  Szerző: asimov

Mar megint a Klub.. miert kell ezt az egy szem, valoban fuggetlen talk&news radiot piszkalni? :shoot:
donder írta:Az hogy megszűnt, csak részben igaz!
a 88.1 MHz en valóban nem szól már, de online igen! Tehát a rádió még létezik, csak jelen állapotban Internetes rádióként üzemel!!
Sajnálom hogy megszűnt.
Igaz nem vagyok pesti, de mikor Pesten jártam csak ezt hallgattam (vagy a Kossuth-ot). Tudom mondtátok hogy "belső anomália van a rádiónál" de a lényeg (a muzsika) jó volt!!
Remélem visszatérnek egy új tulajjal! Addig is web! :)

Jöhetnének a debreceni 93.5-re (mostani Klub), vagy a 95.6 ra (Régi gazdasági)
 #84541  Szerző: donder

Az hogy megszűnt, csak részben igaz!
a 88.1 MHz en valóban nem szól már, de online igen! Tehát a rádió még létezik, csak jelen állapotban Internetes rádióként üzemel!!
Sajnálom hogy megszűnt.
Igaz nem vagyok pesti, de mikor Pesten jártam csak ezt hallgattam (vagy a Kossuth-ot). Tudom mondtátok hogy "belső anomália van a rádiónál" de a lényeg (a muzsika) jó volt!!
Remélem visszatérnek egy új tulajjal! Addig is web! :)

Jöhetnének a debreceni 93.5-re (mostani Klub), vagy a 95.6 ra (Régi gazdasági)
 #84533  Szerző: Milán

Kép

Kép

Bocsi a minőségért, csak elfelejtettem átállítani a képfelbontást :(

(Mai képek)
 #84530  Szerző: RadiosJani

Voltunk ma a Face stúdiónál. Valamire nagyon készültek, nem tudni mire... ezt nem árulták el...
 #84523  Szerző: Máté

Valóban,az utóbbi napokban már nem sugároztak.Úgyhogy talán kijelenthetjük,hogy végleg off.
 #84520  Szerző: csokie

Na mi a helyzet a Face-szel? Tényleg jó pár napja egy percet sem sugároztak? :) Vagy én voltam figyelmetlen? :)
 #84348  Szerző: asr27

Szerintem úgyis visszatérnek előbb utóbb, ha nem is a 88.1-en akkor valahol máshol... online ugyanúgy megy tovább műsorokkal, hírekkel, reklámokkal. :)
 #84257  Szerző: asimov

Elobb-utobb el fog hallgatni, mert (gondolom, mert az adast nem veszem) illegalisan uzemelo adokent nincsen (reklam)bevetele, de az adassal jaro koltsegeket (ha mast nem is, akkor a villanyszamlat) csak ki kell majd fizetni valakinek es ezen szoktak elbukni az ilyen akciok.
 #84248  Szerző: Milán

admin írta:Még mindig jön-megy a Face a 88.1-en, reggel volt, most nincs.
Reggel még nem dolgoztak a Médiahatóság munkatársai. :D
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 174