RADIOSITE Fórum

• Discovery (Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Eurosport...)

#84653  Szerző: tomee87

mszilárd írta:
mlaszlo írta:Discovery csendben lecserélte a Travel&Living-et? Volt szó váltásról, de szerintem konkrét dátum nem volt említve, viszont Direct-en ma már a TLC megy helyette, ráadásként ez már 16:9-es, csak nincs kapcsolójel rajta.
Digin T&L van továbbra is.
Pr telecomon is Discovery Travel&Living megy, pont most néztem egy órája.
 #84652  Szerző: mszilárd

mlaszlo írta:Discovery csendben lecserélte a Travel&Living-et? Volt szó váltásról, de szerintem konkrét dátum nem volt említve, viszont Direct-en ma már a TLC megy helyette, ráadásként ez már 16:9-es, csak nincs kapcsolójel rajta.
Digin T&L van továbbra is.
 #84651  Szerző: mlaszlo

Discovery csendben lecserélte a Travel&Living-et? Volt szó váltásról, de szerintem konkrét dátum nem volt említve, viszont Direct-en ma már a TLC megy helyette, ráadásként ez már 16:9-es, csak nincs kapcsolójel rajta.
 #81232  Szerző: Nickman

A Discovery Travel & Living átváltott TLC-re ?
 #80584  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:Igen, az inkább az FLN lehetett. A Zone Club nemzetközi verzióját váltotta fel és azoknál a szolgáltatóknál tűnt fel az FLN, akik nem a magyar Zone Club-ot osztották el.
ATOMOFF:
hol van ez magyar hanggal műholdon?
 #80582  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
Attis írta: TLC?? Ez egyszer a helyi kábelhálózatunkon volt. A Zone Club körül volt valami mizéria (talán freki-változás), amire a szolgáltatónk késve reagált. Így pár napig a TLC volt látható.
az nem FLN volt?
Igen, az inkább az FLN lehetett. A Zone Club nemzetközi verzióját váltotta fel és azoknál a szolgáltatóknál tűnt fel az FLN, akik nem a magyar Zone Club-ot osztották el.
 #80580  Szerző: djlacee

Attis írta: TLC?? Ez egyszer a helyi kábelhálózatunkon volt. A Zone Club körül volt valami mizéria (talán freki-változás), amire a szolgáltatónk késve reagált. Így pár napig a TLC volt látható.
az nem FLN volt?
 #80579  Szerző: brain

Ha jól látom, akkor egyelőre az arculati (grafikai) elemek frissülnek/változnak ősztől, amit néhány előzetesben (főleg a szeptemberi premierek ajánlóinál) már látni lehet.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18