RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#85833  Szerző: markfelt

Első hallásra brennyú Orban adásprocesszor. Jól szól, legalább.
 #85831  Szerző: Risefan

nem sokáig :happytroll: :troll:
 #85829  Szerző: mszilárd

Egyfelől, nem értem, miért kell szórakozni. Hányan játsszák még el ugyanazt, amit az elmúlt időszakban már jópáran? :|
Másfelől, sokkal keményebben lépnék fel az ilyenekkel szemben a hatóságok részéről. Akkor talán többen elgondolkodnának, hogy mégis mi az, amit megengedhetnek maguknak.
 #85826  Szerző: asr27

Újra szóóóól a Radio Face az FM88.1-en!!!!!!!!! :D :shock: :shock: :yes:
 #84789  Szerző: asr27

"Radio Face - FM 88.1
FaceFamily!
Jelenleg csak online a radioface.hu oldalon hallható a rádió. dolgozunk azon hogy hamarosan Fm-n is elérhetöek legyünk."
 #84683  Szerző: chromsix

Szomorú a jelenlegi a helyzet, valahogy nem várok pozitív fejleményeket.
 #84620  Szerző: LuciFerko

mimi írta:Akartam most tanítani médiagazdaságtant, de á, nincs kedvem :troll:
Pedig szerintem ráférne itt a társaságra :)
 #84617  Szerző: mimi

Akartam most tanítani médiagazdaságtant, de á, nincs kedvem :troll:
 #84609  Szerző: asr27

rmihaly76 írta:Ezt az eros altalanositast azert kellene gondolni... Nyilvan vannak "hazug" radiok is. A Klub-ra sokmindent lehet mondani, de azt hogy hazug, nem.
Amugy eppen emiatt az altalad felvazolt hozzallas miatt (soha t&n, hanem csak zeneado) is tart ott az orszag, ahol.
Egy jo "poen" a magyarorszagi atlagpolgar tajekozottsagara es hozzaallasara:
- ha Magyarorszagon egy politikus beigeri (kettovel regebbi ciklus) a szabad egyetemeket, vagy (mostani ciklus) az "azonnali es nagyaranyu" adocsokkentest meg mindenfele megmentest, akkor az altalanos reakcio a "szavazzunk ra!"
- USA-ban, Nemetorszagban, ilyen szlogenek elhangzasa utan a szimpla allampolgar felall a hatso padsorban es megkerdezi az eppen igergeto politikus urat/holgyet: "jo.. de hogyan es foleg mibol?"
Azert kellene kozeleti "t&n" radiokat IS hallgatni, mert igy tudnad Te is azt, hogy a kepviselodnek, vagy az eppen igergeto politikusoknak milyen kerdeseket tegyel fel akkor, amikor eppen megprobalnak bemagyarazni neked valamit (szintol es oldaltol fuggetlenul) Emellett hallgasd, ami ami tetszik, termeszetesen. En sem 24 oraban a Klub-ot hallgatom, viszont a "fejhomokbadugas" meg senkit (sem orszagot, sem embert) nem vitt elorebb.

Ha annyira birod a "dance" radiokat (tenyleg.. tulajdonkeppen mitol dance radio a RiseFM, es pld. a Radio1 miert nem az?) akkor csinalj egyet, vagy jarulj hozza a meglevo(k) mukodesehez. Mas modon ugyanis nem lesz (legalis) dance radio az eterben. A Klub is igy uzemel (meg, mert dolgoznak paran az eltuntetesen)
RiseFM van Budapesten is, es a Radio Face-t sem a Klub tuntette el a budapest feletti eterbol. (Semmilyen modon nem voltak konkurrencia egymasnak, tehat ezert sem kellene leszollni a t&n Klub-ot.)
asr27 írta: Erre csak azt tudom mondani, hogy a hazugságok nem érdekelnek. ;) Inkább hallgatok zenét.
Egy szóval sem Mondtam, hogy a klub vagy a lánchíd tüntette el a face-t csak, arra próbáltam célozni, hogy milyen érdekes, hogy azoknak 3-4 frekvencia is jut az országban, a Dance rádióknak pedig 1 vagy 1 sem! Mert tuti, nem reklámbevételből finanszírozzák a t&n rádiók a frekvemciadíjakat, vagy pedig alacsonyabb díjakat kell fizetniük mint a Dance rádióknak! Sőt a Dance rádiók még bulikat is szoktak rendezni amiből nem kevés bevételük van! Mégsem jut nekik 1 frekvencia sem(jelen esetben a Face-nek)??
A Dance az egy zenei stílus, az N-joy, Helikon, Radio1,Class fm... stb pedig játszik R&B, Pop, kis mennyiségben rock zenéket is ezért nem Dance rádiók! Jelenleg csak a Rise FM fogható fm-en keresztül a Dance rádiók közül (kisközösségi Dance rádiók persze vannak: Rádió Eper Miskolc, Rádió 60 Hatvan stb de ezeket nem érdemes úgy említeni)
 #84605  Szerző: asimov

Ezt az eros altalanositast azert kellene gondolni... Nyilvan vannak "hazug" radiok is. A Klub-ra sokmindent lehet mondani, de azt hogy hazug, nem.
Amugy eppen emiatt az altalad felvazolt hozzallas miatt (soha t&n, hanem csak zeneado) is tart ott az orszag, ahol.
Egy jo "poen" a magyarorszagi atlagpolgar tajekozottsagara es hozzaallasara:
- ha Magyarorszagon egy politikus beigeri (kettovel regebbi ciklus) a szabad egyetemeket, vagy (mostani ciklus) az "azonnali es nagyaranyu" adocsokkentest meg mindenfele megmentest, akkor az altalanos reakcio a "szavazzunk ra!"
- USA-ban, Nemetorszagban, ilyen szlogenek elhangzasa utan a szimpla allampolgar felall a hatso padsorban es megkerdezi az eppen igergeto politikus urat/holgyet: "jo.. de hogyan es foleg mibol?"
Azert kellene kozeleti "t&n" radiokat IS hallgatni, mert igy tudnad Te is azt, hogy a kepviselodnek, vagy az eppen igergeto politikusoknak milyen kerdeseket tegyel fel akkor, amikor eppen megprobalnak bemagyarazni neked valamit (szintol es oldaltol fuggetlenul) Emellett hallgasd, ami ami tetszik, termeszetesen. En sem 24 oraban a Klub-ot hallgatom, viszont a "fejhomokbadugas" meg senkit (sem orszagot, sem embert) nem vitt elorebb.

Ha annyira birod a "dance" radiokat (tenyleg.. tulajdonkeppen mitol dance radio a RiseFM, es pld. a Radio1 miert nem az?) akkor csinalj egyet, vagy jarulj hozza a meglevo(k) mukodesehez. Mas modon ugyanis nem lesz (legalis) dance radio az eterben. A Klub is igy uzemel (meg, mert dolgoznak paran az eltuntetesen)
RiseFM van Budapesten is, es a Radio Face-t sem a Klub tuntette el a budapest feletti eterbol. (Semmilyen modon nem voltak konkurrencia egymasnak, tehat ezert sem kellene leszollni a t&n Klub-ot.)
asr27 írta: Erre csak azt tudom mondani, hogy a hazugságok nem érdekelnek. ;) Inkább hallgatok zenét.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 174