FLaci81 írta:mlaszlo írta:FLaci81 írta:
Gratulálok, hogy ilyen jól el lett rontva a 94.6,
Ha ennyire szól az engedély, akkor sajnos nincs mit tenni. Gondolom azért kellett visszavenni, mert valamivel nagyobb teljesítménnyel ment, mint amennyiről szólt az engedélyük. Ha nem így lenne, akkor már biztosan visszaállították volna a korábbi lefedettséget.
Ez igaz lehet, erre gondolok én is.
Sziasztok! A rádió1 veszprémi frekvenciájának a lefedetsége szerintem is csökkent, ugyanis nyáron Kapolcson nem sikerült befognom, holott korábban tudtam ott hallgatni. Nálam az m7-esen egy ideig a 103.9-en jön, aztán átvált 101.8-ra fehérvárnál, aztán 105.7 mhz-ra fehérvár után, és ott marad a pálya végéig, pontosabban a 170-. kijáratig, mivel mi ott hajtunk le, amikor Kallósdra megyünk.
Utána egy ideig nem jön sehol, mivel a Zalaegerszegi odáig nem jön el, a Balatoni meg már nem terjed el odáig. Jó lenne majdan egy Keszthelyi rádió 1 frekvencia is, azzal a Balaton nyugati medencéjét is jobban lefedhetnék, bár én már annak is örülök, hogy végre Balatonon és Egerszegen fogható.
Kallósdon viszont egy viszonylag magas ponton tegnap este sikerült befognom a 94.6-on, a 95.1-en és a 105.7-n a rádió 1-t, egy nokia 5630 XPres music telefonnal, egy hozzá csatlakoztatott Senheiser fülessel, szóval sokat számítanak a domborzati viszonyok is.