mlaszlo írta:admin írta:
Product placement.
A Viasaton meg "TE" van. 
Egyébként fura olvasni erről a sok RTL-es műsormegszüntetésről. Szerintem vagy pletyka az egész, amit a bulvárlapok gerjesztenek, lévén erre nagyon is kíváncsiak az emberek (érdemes megnézni a bulvárlapeladások számának változását a tévés bulváripar beindulása - 2000-es évek eleje - óta), vagy van valóságalapjuk és az RTL Group tényleg megszorít.
Nem azért, mert annyira rosszul menne, csak nincs magyarországon verseny, mert a TV2-ről szerintem elkönyvelhető, hogy végleg megbukott és még mindig van lejjebb (és ez is az irány). Ha meg nincs verseny, akkor teljesen érthető, hogy nem ölnek bele pénzt, inkább eredménytartalék.
A TV2-nél meg persze egyértelmű, hogy kényszerből vonták ki a forrásokat.
Lehet igazad van. Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem jött be az az elképzelés, hogy pénzt kérnek az RTL Klub-ért, mivel korábban belementek egy 10-12 éves szerződésbe az AH-val, mely szerint addig az RTL Klub ingyenesen elérhető marad a Mindig TV-n, így viszont a kábelesek ingyenes csatornáért nem akarnak fizetni. Tartják magukat ehhez, ugyanakkor a nézett, kedvelt műsorokat szépen lassan elkezdik átpakolni a kábeles csatornáikra, ezzel "kényszerítve" a szolgáltatókat, hogy vegyék fel azokat is a kínálatba és végül így valósulna meg a fizetős modell. Maradna egy takarékon működő ingyenes csatorna és az RTL korábbi húzó műsoraival fizetős kábelcsatornák.
A Viasaton még nem láttam ezt a "TE" logót 
Szerintem is így van, tök logikus.
Januárban indul az RTL2, gondolom. Nagy a titkolózás, amikor hozzáteszik egy közleményben, interjúban, hogy "erről még nem beszélhetek", "még nem tudni, melyik csatornán", "az értesülést sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánjuk", akkor szerintem 90%-ban az RTL2-ről lehet szó. Gondolom a Reflektor TV-t váltja, a Prizmához, Coolhoz, Film+-hoz, megújult Muzsika TV-hez, Sorozat+-hoz nem hiszem, hogy hozzányúlnak.
A csatornák célcsoportjai, tematikái is körvonalazódnak bennem:
RTL: 18-49
RTL2: 18-49
Cool: 15-34
Prizma: 25-49
Film+: 18-49M
Film+2: 25-49F
Sorozat+: 18-34M
Muzsika TV: 25-49
A Viasaton a TE logo a saját gyártású műsoroknál van pár mp.-ig a műsor elején és végén, az Ofcom szabályai szerint.