mszilárd írta:Zeneileg szerintem is jó. Az elmúlt napokban leginkább ezt a rádiót hallgattam. Ami zavaró, de nagyon az a sok ismétlés. Erről remélem leszoknak.
...és műsorok tekintetében sem rossz! Habár elég egysíkú, hogy a megszólalások javarészt két dologról szólnak: "lájkolj fészbúkon" illetve "hangosítsd fel a rádiód". De elvileg ez még nem a végleges állapot. Ennek ellenére már most is jó, talán egy kicsit informatívabbak lehetnének a megszólalások, hiába van tesztadás.
A reggeli műsorvezető rendben van, de aki most van hölgy 9 és 13 között már kevésbé. Leginkább az irritáló, hogy folyamatosan megy az előbb említett 'csavard fel a rádiót' duma, a másik pedig, hogy nem a hallgató
khoz, hanem a hallgatóhoz beszél. Talán Kalácska tanította "rádiózni"? Meg aztán összességében véve, valamiért nem jó hallgatni. De lehet, hogy csak nem nem tetszik. Ellenben vele viszont a délutáni műsorvezető kifejezetten szimpatikus, és jól csinálja a dolgát.
Viszont itt szeretném megkérni, nem csak ennek a rádiónak a munkatársait, hanem a komplett magyar rádiós társadalmat, hogy a "
máris forgatom xy felvételét" mondatot felejtsék már el örökre...

Továbbá, ha nem együttesről, hanem szóló előadóról van szó, akkor ne azt mondja, hogy (pl.) "a Flo-Rida felvételét". Szerintem nincs olyan magyar rádió, ahol erre odafigyelne mindenki.