RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#85140  Szerző: Snake

akos9277 írta:
faingyőző írta:ehhez azt tum írni h az oxygen fm-et tudtam pápán fogni,ezt nem.miért nem sugároz ugyanúgy mint az oxygen?
mert eddig az antennán 3 felé volt osztva a teljesítmény, a Szlovákia felé nézőn 1/3-ad a másik kettőn, ami dél fele néz, pedig 2/3-ad. Most minden ágon ugyan az a power megy ki, így a sugárzási terület egy szabályos kör lett.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:troll:
 #85135  Szerző: asimov

Hat igen... 1/3 meg 2/3-ad meg mindig 3/3 :)
Akkor mi valtozott?
admin írta:Hö?

Ha eddig 3 antennából az egyiken 1/3, a másik kettőn meg 2/3 volt a kimenő teljesítmény, akkor eddig is minden ágon ugyanannyi volt, nem?

Amúgy meg ehhez módosíttatni kellene a rádióengedélyt is.
 #85132  Szerző: markfelt

Hö?

Ha eddig 3 antennából az egyiken 1/3, a másik kettőn meg 2/3 volt a kimenő teljesítmény, akkor eddig is minden ágon ugyanannyi volt, nem?

Amúgy meg ehhez módosíttatni kellene a rádióengedélyt is.
 #85131  Szerző: akos9277

faingyőző írta:ehhez azt tum írni h az oxygen fm-et tudtam pápán fogni,ezt nem.miért nem sugároz ugyanúgy mint az oxygen?
mert eddig az antennán 3 felé volt osztva a teljesítmény, a Szlovákia felé nézőn 1/3-ad a másik kettőn, ami dél fele néz, pedig 2/3-ad. Most minden ágon ugyan az a power megy ki, így a sugárzási terület egy szabályos kör lett.
 #85121  Szerző: faingyőző

ehhez azt tum írni h az oxygen fm-et tudtam pápán fogni,ezt nem.miért nem sugároz ugyanúgy mint az oxygen?
 #85099  Szerző: mszilárd

mszilárd írta:Zeneileg szerintem is jó. Az elmúlt napokban leginkább ezt a rádiót hallgattam. Ami zavaró, de nagyon az a sok ismétlés. Erről remélem leszoknak.
...és műsorok tekintetében sem rossz! Habár elég egysíkú, hogy a megszólalások javarészt két dologról szólnak: "lájkolj fészbúkon" illetve "hangosítsd fel a rádiód". De elvileg ez még nem a végleges állapot. Ennek ellenére már most is jó, talán egy kicsit informatívabbak lehetnének a megszólalások, hiába van tesztadás.
A reggeli műsorvezető rendben van, de aki most van hölgy 9 és 13 között már kevésbé. Leginkább az irritáló, hogy folyamatosan megy az előbb említett 'csavard fel a rádiót' duma, a másik pedig, hogy nem a hallgatókhoz, hanem a hallgatóhoz beszél. Talán Kalácska tanította "rádiózni"? Meg aztán összességében véve, valamiért nem jó hallgatni. De lehet, hogy csak nem nem tetszik. Ellenben vele viszont a délutáni műsorvezető kifejezetten szimpatikus, és jól csinálja a dolgát. :yes:
Viszont itt szeretném megkérni, nem csak ennek a rádiónak a munkatársait, hanem a komplett magyar rádiós társadalmat, hogy a "máris forgatom xy felvételét" mondatot felejtsék már el örökre... :sick: Továbbá, ha nem együttesről, hanem szóló előadóról van szó, akkor ne azt mondja, hogy (pl.) "a Flo-Rida felvételét". Szerintem nincs olyan magyar rádió, ahol erre odafigyelne mindenki.
 #85029  Szerző: mszilárd

Zeneileg szerintem is jó. Az elmúlt napokban leginkább ezt a rádiót hallgattam. Ami zavaró, de nagyon az a sok ismétlés. Erről remélem leszoknak.
 #84986  Szerző: faingyőző

megszűnt az oxygen Fm? most értesülök,a műsor maradt?
 #84966  Szerző: gkiskovacs

A zenék nagyon jók ezen a rádión, de a tegnap este hallható dallamtalan mosógéphouset azt nem kellene erőltetni... Miért nem lehet egész nap dallamos elektronikus zenéket játszani, mint anno a Rádió Deejayen?
Valamint miért nincs hírek és miért nincs normális műsorvezetés?

Amúgy hatalmas baki és szégyen egy ennyire béta állapotban lévő weboldalt kilökni, ahol gyakorlatilag egyedül csak a dalcímkiírás az, ami működik...
 #84950  Szerző: djlacee

Azta, még dalcímbemondás is van :shock: :party:
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 108