RADIOSITE Fórum

• Győr+ Rádió - Győr - 100.1 MHz

#85973  Szerző: djlacee

#85970  Szerző: Zoey

Nagyon tetszik az arculat, a zenék, a stílus.
De ezt a rádiót lényegében ugyanazok készítik személy szerint, akik az Ozone-t is? Pl. a műsorvezetőkre gondolok. Mert a mv. Ozone-t mondott be, aztán korrigálta magát. Az Oxygen Médiás honlapjukat viszont frissíthetnék, másrészt nem is nagyon találok külön honlapokat az egyes rádiókhoz, sőt, online-hallgatási linkeket sem, csak a +-hoz.
Egyébként örülhetnek a győriek, hogy ilyen sok jó helyi rádiójuk van.
 #85197  Szerző: FLaci81

mihalylovics írta:Most mi van ezzel az adóval? Ma egésznap nem szólt az online adás - állandóan azt írta ki, hogy a szerver éppen le van állva. Győriek, FM-en hallható valami?
Délelőtt szólt FM-en, tudom, mert épp autóból nézegettem hogyan is jön be... Nyárád település belterületén (Szombathely felé haladva) a fő úton (gondolom úgy hívják az utcát) egy kb. 200 méteres szakaszon menet közben a vétel felerősödik annyira, hogy a rádióban az RDS is majdnem lejön (ha megállok tuti lejön, Győr-Nyárád kb. 52 Km légvonalban).
 #85186  Szerző: mihalylovics

Most mi van ezzel az adóval? Ma egésznap nem szólt az online adás - állandóan azt írta ki, hogy a szerver éppen le van állva. Győriek, FM-en hallható valami?
 #85079  Szerző: zotya54

Most mi van Györön?Mid a két korosztály kapott egy-egy adót !Szerintem a hallgatóság kapott lehetöségett választani.Legalább egy pár hónap türelmet adnátok az uj stáboknak,szerkesztöiknek (és az uj dolgozóiknak)!
 #85065  Szerző: djlacee

De hát volt plakátolva a város, nem?
Én azt hittem, hogy ez ilyen Corvinus szerű rádió lesz
 #85059  Szerző: orrhang

off
méghogy rádióznak... :) de egyre többen vannak és az észt is osztják!
on
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17