RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#85246  Szerző: LuciFerko

csokie írta:Valaki szokta venni az LW 252-t? Az ír adás eljön idáig?
Kinyomja az algériai, de NÉHA ki lehet forgatni. Anno az Atlantic 252 szólt tisztán éjjelente. Szét taposta az arabot :)
 #85245  Szerző: asimov

Ezt kikerem magamnak... :)
csabyke írta:Stimmt...
Es meg a DKULTUR is jon a 177en...
Nomeg ejjel azert van boven valasztek ARD INFONACHT hirekre es (nekem) BayernPlus

Dehat ezt kell szeretni

Szerintem a KW gyakorlatilag halott..
Es szerintem amostani 20-30 evesek mar nem is tudjak, hogy mi az a KH
LuciFerko írta:Nekem a DLF egész faszán jön a 207 khz-en.
 #85244  Szerző: csokie

Valaki szokta venni az LW 252-t? Az ír adás eljön idáig?
 #85193  Szerző: csabyke

Stimmt...
Es meg a DKULTUR is jon a 177en...
Nomeg ejjel azert van boven valasztek ARD INFONACHT hirekre es (nekem) BayernPlus

Dehat ezt kell szeretni

Szerintem a KW gyakorlatilag halott..
Es szerintem amostani 20-30 evesek mar nem is tudjak, hogy mi az a KH
LuciFerko írta:Nekem a DLF egész faszán jön a 207 khz-en.
 #85177  Szerző: LuciFerko

Nekem a DLF egész faszán jön a 207 khz-en.
 #85161  Szerző: csabyke

Ezt esküszöm nem hiszem el....

Es DRM-ben sem adnak mar?

Megmondom oszinten, hogy egy ideje fontolgattam egy DRM Radiora valo kuporgatast (HIMALAYA DRM 2009), de ha lassan minden eltunik amit szivesen fogtam volna vele, akkor inkabb nem adok ki ra penzt..

Anno a B5 AKT-ot fogtam volna szivesen 6085kHz-n...
De jeeee - elobb DRM lett, majd azt sem hallom zajongani egy ideje

Okay, az Österreich1 (6155) is tetszett volna, de mar az sincs szerintem egy ideje...

Az RTL 6095 kHz is leallt...

A DW-t viszont mindig szivesen hallgattam, ha Nemet nyelvterueleten kivul tartozkodtam..
ja - hallgaTTAM
Na hat ezt azert nem gondoltam volna...

Meg egyenlore a DLF foghato 6190kHz-n, de ki tujda meddig meg..

Es ezek utan csodalkozunk, hogy az MR nem nyomatja a 6025kHz-t?

El is felejtem en ezt a DRM-et es inkabb keresek valami pici kis zsebben is elfero MP3-lejatszo szeru DAB(+) radiot...

Bye bye AM :((

LuciFerko írta:
VR5000 írta:
csabyke írta: ...6075kHz 1-2 hete feltűnt, hogy vagy nem fogok rajta semmit, vagy valami arabszerű pofázás megy rajta, vagyis nekem arabnak tűnt... Mi van a Deutsche Wellével?...
Nem bírták tovább anyagilag...
Megszüntették :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=3XeBy8EEbfw
 #85153  Szerző: LuciFerko

VR5000 írta:
csabyke írta: ...6075kHz 1-2 hete feltűnt, hogy vagy nem fogok rajta semmit, vagy valami arabszerű pofázás megy rajta, vagyis nekem arabnak tűnt... Mi van a Deutsche Wellével?...
http://www.youtube.com/watch?v=3XeBy8EEbfw
 #85150  Szerző: VR5000

#85124  Szerző: djlacee

558KHz - MMR
 #85123  Szerző: csabyke

Most, hogy korábban sötétedik, picit tekergettem....

-540 MR1 jobban jött mint nyáron este 9 körül
- 558 egy Német nyelvű adó kinyomott egy Magyarul beszélőt... Ez az 558kHz ez a Muravidéki rádió, amely régen valahol 648on vagy hol volt? Vagy ez valami más? Én már fogtam Linzben 558on NAPKÖZBEN magyar rádiót, pedig SLO felé igen csak hegyes..
Na a Német nyelvűt hallgattam és a STIMME RUSSLAND - Oroszország hangja ment rajta... Hűh a hírek között volt 1-2 vicces... Pl. Tadzsikisztánban kényszerleszállt egy személyszállító gép. de vagy politikai vagy csempészései okokra gyanakodnak és társai :DDD Hát a Ruszkik még ma sem egyszerűek - de ez most OFF

801: Valami nagyon de nagyon csapkodta a BayernPlus-t és nem jobbról vagy balról, hanem a 801kHz-ről, de mivel nálam relative jól jön, így nem tudtam kivenni, hogy mi volt az...5let?
Eddig mintha SEMMI nem adott volna 801en ami nem BR Plus

5955: 17:40 körül... Kiváncsi lennék, hogy tudja -e valaki, hogy mi adott ekkor rajta? Ez jött a legszebben itt nálam 49m-en, kb. mint a helyi MW adók a torony közelében...
Nekem úgy hangzára nagyon Finnes volt, viszont volt egy csomó szó benne, amit értettem - méghozzá Német(szerű)...
Én Norvégre tippelek a Finnes beütés és a Német (Germán) szavak miat, vagy esetleg még Svéd... 5let?

7220 Itt is megtaláltam az 558kHz-s Russlandot...

---

6075kHz 1-2 hete feltűnt, hogy vagy nem fogok rajta semmit, vagy valami arabszerű pofázás megy rajta, vagyis nekem arabnak tűnt... Mi van a Deutsche Wellével?

6155 kHz - már a fene sem tudja, hogy mikor hallottam ott az Österreich1-ot... Ad azmég?
  • 1
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 402