admin írta:Kösz a tippet, de már megvan: ATB - Hold you!!!csadam írta:Megint hallom azt a számot a Kronehiten. Vki tudja? (2011.10.28.)Hallgasd a kronehit.at-n, ott kiírják.

admin írta:Kösz a tippet, de már megvan: ATB - Hold you!!!csadam írta:Megint hallom azt a számot a Kronehiten. Vki tudja? (2011.10.28.)Hallgasd a kronehit.at-n, ott kiírják.
csadam írta:Megint hallom azt a számot a Kronehiten. Vki tudja? (2011.10.28.)Hallgasd a kronehit.at-n, ott kiírják.
donder írta:Senki?Szia,
Elővetem a kazetát, de persze egy zenefelismerő sem ismerte fel...
Ezeket a részleteket tudom elmondani:
érted vagyok és megértem majd, és senki nem jöhet hogy megváltozzak adhatsz te jót vagy rosszat, az amit érzek el nem múlhat...
Fennec írta:...Köszi szépen.
Adam írta:Az alábbi zenék címeit keresem:104 Medina - You & I (Dash Berlin Remix)
...
admin írta:Nem, ez megvan! Amire gondolok, az egy kicsit régebbi...csadam írta:Üdv., mindenkinek!Jason Derülo - Don't Wanna Go Home?
Én is keresek egy számot: tegnap 22:00-00:00 volt a Kronehiten egy mix és volt benne egy külföldi zene, aminek a szövegének egy része nekem így jött le:
" I don't wanna how to
I don't wanna how to town..."
Régen még a Danubiuson is ment. Ha valaki tud segíteni, annak előre is köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=2CGF_Z3yZAo
csadam írta:Üdv., mindenkinek!Jason Derülo - Don't Wanna Go Home?
Én is keresek egy számot: tegnap 22:00-00:00 volt a Kronehiten egy mix és volt benne egy külföldi zene, aminek a szövegének egy része nekem így jött le:
" I don't wanna how to
I don't wanna how to town..."
Régen még a Danubiuson is ment. Ha valaki tud segíteni, annak előre is köszönöm!