RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#85486  Szerző: Gabeedj

Retek klub már hitelét vesztette minden téren.Semmit nem ér az egész már.A showderklub és az Esti showder jobb ha más munkaadó után néz ,amíg csak lehet,mert munkaadójuk is csúszik lefelé a minőségben.Persze lehet azt az utat választani ,hogy maradnak és a csatornával együtt az egészet lehet dobni a kukába..Szerencse,hogy a Forma 1 is megy át a közmédiumhoz.
 #85471  Szerző: LazlowHUN

A tegnapi Showder Klub nagyon komoly volt. Az elején nem egészen másfél percig Kiss Ádámék baromkodtak kézikamerával, aztán 4 perc reklám és másfél ajánló..... Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy néztem ezt a műsort a retekklubon. Na tudják ki nézze a reklámjukat. Inkább majd letorrentezem :D
 #85458  Szerző: mlaszlo

admin írta:Simán lehet.

Mivel az IKO kábeltévé létezése óta a Premier szó más értelmet nyert, ennyiből azt is kiírhatták volna.
Ez sajnos igaz, mára már mondhatni értelmét veszti a tv csatornáknál ez a jelző. Egyedül az HBO használja már csak helyesen.
 #85441  Szerző: mlaszlo

admin írta:Ez szerintem szakmailag jó ötlet volt. Ahogy a Tények meghosszabbítása is az.
A TV2-nek vannak nagyon jó ötletei, csak a kivitelezés ***.
Szerintem annyira nem volt jó döntés, egy szereplő kevés ahhoz, hogy egy bukott műsort fellendítsen. Arról nem is beszélve, hogy Alekosz nem egy nagy sztár, a valóságshow szereplők szépen lassan feledésbe merülnek. El telt fél év a VV4 óta, ennyi idő alatt már sokan nem is foglalkoznak vele.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 199