RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#85513  Szerző: mszilárd

djlacee írta:Bear Grylls -nek 5 különböző szinkronhangja is van :D
Na jó, azért a hangalámondás egészen más. Ott nem annyira zavaró... talán.

Kerekes József azért nagyon jó, mint Jim Carrey hangja, mert sokat hozzátesz. Olyan ez, mint amikor Reviczky Gábor szinkronizál egy cinikus karaktert... na az ő orgánuma, és amennyi cinizmust bele tud vinni, sokkal többet hozzá tesz a szerephez, mint akár az eredeti hang esetében.
 #85509  Szerző: krisz83

FLaci81 írta:Nézem a tv újságot és 21:00-kor a Film+ -on a Maszk lesz, de jó, odakapcsolok
elkezdődik, és mikor meghallom Jim Carrey (nem megszokott) szinkronhangját egy ismeretlen
szinkronhangot, már kapcsoltam is el, (nem is azt mondja, mint az előző szinkronban és teljesen más hangsúllyal, élvezhetetlen így a film) komolyan mondom minden filmet tönkretesznek ebben a tetves országban az új h.lye érzés nélküli szinkronokkal.
Ezt is büntetni kéne vagy olyan emberekkel szinkronizálni aki legalább tud is valami érzelmet belevinni ezáltal érdekessé tenni a filmet!!!!
Jim Carrey-t valóban a legtöbbször a Kerekes szinkronizálja, ami a lehető legjobban illik is hozzá.
De ahogy sok más nagy színésznek, neki sem mindig ugyan az a hangja. Úgyhogy mielőtt fikázódni kezdtek, nézzetek utána a dolgoknak, hátha nincs igazatok.
http://www.magyarszinkron.hu/?module=ne ... nid=170600
 #85500  Szerző: FLaci81

djlacee írta:Az eredeti szinkronhang Kerekes József, ha jól tévedek. A legdurvább amit eddig hallottam talán, Bear Grylls -nek 5 különböző szinkronhangja is van :D
Azt hiszem nem tévedsz, viszont a mostani szinkronhang ha nem tévedek akkor Rátóti Zoltán.
 #85499  Szerző: djlacee

Az eredeti szinkronhang Kerekes József, ha jól tévedek. A legdurvább amit eddig hallottam talán, Bear Grylls -nek 5 különböző szinkronhangja is van :D
 #85498  Szerző: FLaci81

Nézem a tv újságot és 21:00-kor a Film+ -on a Maszk lesz, de jó, odakapcsolok
elkezdődik, és mikor meghallom Jim Carrey (nem megszokott) szinkronhangját egy ismeretlen
szinkronhangot, már kapcsoltam is el, (nem is azt mondja, mint az előző szinkronban és teljesen más hangsúllyal, élvezhetetlen így a film) komolyan mondom minden filmet tönkretesznek ebben a tetves országban az új h.lye érzés nélküli szinkronokkal.
Ezt is büntetni kéne vagy olyan emberekkel szinkronizálni aki legalább tud is valami érzelmet belevinni ezáltal érdekessé tenni a filmet!!!!
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 199