Kedves Jimmer,
lehet, már írtál róla (hadd ne lapozzak vissza 378 oldalnyit
), de minap Szeged felől autóztam Félegyházán keresztül. Rátok hangoltam, de ami fogadott, az enyhén brutál volt, valami dnb szerű képződmény (hétköznap dél körüli időpont). A Siriuson ezzel szemben ameddig a vételkörzetbe belefért, folyamatosan hallgatható slágerzene ment.
Nem szekálás a kérdésem, tényleg informálódni szeretnék csak, kérlek ne értékeld hátsó szándékúnak. Azonban többször is, amikor a Smile-ra tekertem, meglehetősen "alternatív igényeket kielégítő" zene szólt hétköznap napközben. Ennek mi az oka? Olyan célközönséget szeretnétek elérni, amelynek ez a vonal tetszik, vagy nem kívántok beállni a "majmoló rádiók" sorába? Esetleg a zenei szerkesztő nincs topon?
A majmoló rádiók ellen egyébként elég szépen fellépett annak idején a Rádió Plusz Szegeden, és annak ellenére, hogy a 88 szólt nálam többször, tetszett a Plusz is. Bár divatzenét is nyomtak rendszeresen, mégis a populáris vonalat követve érezhető volt a változatosság és a különbség az átlagrádiókhoz képest... Ez a különbség persze megvan nálatok is, de talán túlzottan és nem következetesen változatos. Vagy én tévedek?
Még egyszer, kérlek ne vedd a szívedre a kérdést, mindössze tájékozódni szeretnék.
lehet, már írtál róla (hadd ne lapozzak vissza 378 oldalnyit
Nem szekálás a kérdésem, tényleg informálódni szeretnék csak, kérlek ne értékeld hátsó szándékúnak. Azonban többször is, amikor a Smile-ra tekertem, meglehetősen "alternatív igényeket kielégítő" zene szólt hétköznap napközben. Ennek mi az oka? Olyan célközönséget szeretnétek elérni, amelynek ez a vonal tetszik, vagy nem kívántok beállni a "majmoló rádiók" sorába? Esetleg a zenei szerkesztő nincs topon?
Még egyszer, kérlek ne vedd a szívedre a kérdést, mindössze tájékozódni szeretnék.