RADIOSITE Fórum

• New Wave Media Group (Life Network, Ozone Network)

#107825  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:Rohadt idegesítő a Life Network új arculata a vigyorgó RubintRékákkal... pedig régen, induláskor no. 1. volt számomra.
A korhatár besorolást is elég lazán alkalmazzák, ezek a korházas műsorok szerintem bőven 16-os kategóriájúak lennének, most éppen egy levágott kar visszahelyezését mutatják, délután, 12-es karikával.
 #85748  Szerző: Zoey

centerweb írta:Tematikát váltottak, időjárás csatorna helyett már inkább férfi nézőközönségnek szóló környezetvédő, zöld csatornaként határozzák meg magukat. Ezzel együtt természetesen az Időjáráspercek is megszűnt.
Ok, én ebbe a célcsoportba tartozok, de szerintem rajtam kívül nincs annyi környezetvédő férfi, akiért érdemes volt átdefiniálni magukat. Miért kell egyáltalán nemek szerint szétszedni ezt a témát? Annyira sokan azért nem tartoznak ebbe a csoportba sajnos...
 #85725  Szerző: markfelt

centerweb írta: Mikor, hol? Miért? Milyen formában?
OzoneNetwork-ön, mert közösségi TV lettek.
Sajtóközölték valahol.
 #85723  Szerző: centerweb

admin írta:
centerweb írta:
Nickman írta:Az Ozone Időjáráspercek megszűnt ?
Tematikát váltottak, időjárás csatorna helyett már inkább férfi nézőközönségnek szóló környezetvédő, zöld csatornaként határozzák meg magukat. Ezzel együtt természetesen az Időjáráspercek is megszűnt.
Újraindul.
Mikor, hol? Miért? Milyen formában?
 #85722  Szerző: markfelt

centerweb írta:
Tematikát váltottak, időjárás csatorna helyett már inkább férfi nézőközönségnek szóló környezetvédő, zöld csatornaként határozzák meg magukat. Ezzel együtt természetesen az Időjáráspercek is megszűnt.
Újraindul.
 #85714  Szerző: centerweb

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7