RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#85878  Szerző: markfelt

Énnemtudoksemmit.
 #85877  Szerző: LewyDee

admin, tudsz valamit róluk, vagy ez megint egy ámokfutás az éterben a hatóság újabb akciójáig?
 #85876  Szerző: markfelt

Topic közkívánatra visszatéve ide.
 #85859  Szerző: Snake

A RISE se nagy durranás mostanában, de mégse az agytalan drogos elmebeteg lelkibeteg embereknek szóló "family".
Amikor ment már akkor is kivettem a kocsirádió programjából.
Mellesleg a Rise papír szerint 250Wal sugárzott engedély nélkül.
A FACSE meg közel 3000W-tal!!! 0ft befizetéssel. Ki a nagyobb csaló?

de ne legyünk rosszindulatúak. kitermelhetetlen a frekidíj.
 #85858  Szerző: djlacee

A Face (bocsánat) egy szar, ami hivatalosan gyakorlatilag nem is létezett, egy elhasznált frekin, ráadásul elvileg csajoknak szól, a RiseFM annyira nem szar, csak már lejáratta magát néhány nemfizetés miatt, az viszont tény, hogy valami kell, amit a budapesti (meg a khm.. nem budapesti) fiatalok tudnak hallgatni, és ez nem a Rádió 1
 #85857  Szerző: mimi

Mert nincs életetek, hogy rádiókon harcoltok. :troll:
 #85856  Szerző: Risefan

asr27 írta:
Risefan írta:
asr27 írta:Lehet, hogy itt a fórumozók közül csak én vagyok így vele de nagyon örülök neki, hogy újra vannak, mert lekapcsolásuk óta folyamatosan kapcsolgatnom kellett a rádiót de most végre újra hallgathatom a kocsiban is a Face-t! :shock:
Magyarország szégyene ez a Rádió! hihetetlen hogy nem tudják lekapcsolni. :vomit:
Inkább te vagy Magyarország szégyene az ócska rádióddal együtt! Felerősíti a sugárzást, hogy Budapesten is fogható legyen, de a sugárzásért ugyanannyit fizetett mint ha a normál erősséggel sugározna! Na ezt nevezik csalásnak!
mert a Radio face szent? :hit:
 #85855  Szerző: asr27

Risefan írta:
asr27 írta:Lehet, hogy itt a fórumozók közül csak én vagyok így vele de nagyon örülök neki, hogy újra vannak, mert lekapcsolásuk óta folyamatosan kapcsolgatnom kellett a rádiót de most végre újra hallgathatom a kocsiban is a Face-t! :shock:
Magyarország szégyene ez a Rádió! hihetetlen hogy nem tudják lekapcsolni. :vomit:
Inkább te vagy Magyarország szégyene az ócska rádióddal együtt! Felerősíti a sugárzást, hogy Budapesten is fogható legyen, de a sugárzásért ugyanannyit fizetett mint ha a normál erősséggel sugározna! Na ezt nevezik csalásnak!
 #85853  Szerző: Risefan

#85852  Szerző: asr27

Lehet, hogy itt a fórumozók közül csak én vagyok így vele de nagyon örülök neki, hogy újra vannak, mert lekapcsolásuk óta folyamatosan kapcsolgatnom kellett a rádiót de most végre újra hallgathatom a kocsiban is a Face-t! :shock:
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 174