RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#85915  Szerző: Snake

admin írta:
csonkamate írta:én ma a kocsiba vettem észre ma délután hogy megy a 88.1en a rádióface
pedig egyszer lekapcsolták az adást rds radio face fm88.1mhz ez van érdekes pedig eddig a neten ment álitolag az adásuk most meg a 88.1en is megy
nehéz kicsit eligazodni rajtad nehéz rajtad kicsit eligazodni nehéz rajtad kicsit nehéz eligazodni nehéz
:troll: http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8
 #85914  Szerző: greg

Mi ez a poéngyár itt ma uraim? ^^ Tán' bohócot reggeliztetek? :hehe:
 #85913  Szerző: donder

admin írta:
csonkamate írta:én ma a kocsiba vettem észre ma délután hogy megy a 88.1en a rádióface
pedig egyszer lekapcsolták az adást rds radio face fm88.1mhz ez van érdekes pedig eddig a neten ment álitolag az adásuk most meg a 88.1en is megy
nehéz kicsit eligazodni rajtad nehéz rajtad kicsit eligazodni nehéz rajtad kicsit nehéz eligazodni nehéz
:lol: :lol: :troll:
 #85911  Szerző: markfelt

#85904  Szerző: donder

neten eddig non-stop ment.. :)
 #85899  Szerző: markfelt

chromsix írta:Akkor ideje lenne átsorolni a "Határon túli rádiók" topikba. :D
:lol:
 #85898  Szerző: csonkamate

én ma a kocsiba vettem észre ma délután hogy megy a 88.1en a rádióface
 #85897  Szerző: chromsix

Akkor ideje lenne átsorolni a "Határon túli rádiók" topikba. :D
 #85895  Szerző: akva

Azért ez, amit a Radio Face csinál, már minden határon túlmegy...
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 174