RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#86413  Szerző: mimi

Odáig is el kéne jutnia okosan, hogy a brand mindig is "radiocafé" volt, nem "Radio Café", se nem "Cafe"... de tökmindegy, szemmel láthatóan nem tudnak vele mit kezdeni, fogalmuk sincs, mit vettek.
 #86412  Szerző: PooLee

Hééééé! Most esett le, hogy igazából mennyire okos ez a Veres! Vagy nem véletlenül adta az egyik adónak a Face nevet, vagy nagyon tudatosan vette meg a "Cafe"-t. FACE - CAFE. Majdnem ugyanaz. Tud valamit!
 #86405  Szerző: viktorio

admin írta:Imádom a zenéket, amiket adnak, de k*rva igényes ez a rádió, mitnemondjak.

Miközben a szintén kiváló, Ági és Zola féle "reggeli műsor" átkerült a 10-14-es sávba, a szignálban maradt ez: "nyomjuk a vakert reggel 6-tól".

Programigazgató, ilyesmi? Ja, hogy nincs, értem.
A tulajdonos is igen igényes...a face mellett elindította a Radio Cafét online, tök gagyi...

http://www.radiocafe.hu/
 #86155  Szerző: tomee

És Klamancsek Úr mióta nincs? Mert tudom, hogy nincs, csak most tudatosult bennem. Nem mintha különösebben meglepne, mert azt tartottam furcsának, hogy itt volt. :D
 #86154  Szerző: krisz83

admin írta:Imádom a zenéket, amiket adnak, de k*rva igényes ez a rádió, mitnemondjak.

Miközben a szintén kiváló, Ági és Zola féle "reggeli műsor" átkerült a 10-14-es sávba, a szignálban maradt ez: "nyomjuk a vakert reggel 6-tól".

A Jegyes Laci már nincs??
 #86151  Szerző: markfelt

Imádom a zenéket, amiket adnak, de k*rva igényes ez a rádió, mitnemondjak.

#85943  Szerző: Snake

atya világ :D
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 174