RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#86438  Szerző: csadam

FLaci81 írta:Pápán December 8-án indul az adás a 90.8 MHz-en!
NEEE!!!!! ://////////
 #86422  Szerző: FLaci81

Pápán December 8-án indul az adás a 90.8 MHz-en!
 #86033  Szerző: Gabeedj

Decemberben indul Celldömölkön a 92,5 mhz -en a Mária!Pontos dátumot nem tudok.
 #86020  Szerző: asimov

Kosz!
Máté írta:
rmihaly76 írta: A masik, altalam vett adojuk mukodik, eppen beszelgetes megy. Ez az ado (90.0 MHz) honnan ad?

Várpalota
 #86013  Szerző: Máté

[quote="rmihaly76"] A masik, altalam vett adojuk mukodik, eppen beszelgetes megy. Ez az ado (90.0 MHz) honnan ad?

Várpalota
 #86009  Szerző: asimov

A sztereo es a mono minosegi vetel kozott, tiz km-erekben merheto elteresek vannak, termeszetesen a mono javara, ugyhogy lehet ebben valami.
Nehany kornyekbeli idos neninel, illetve fiatalabb hivotarsaiknal beallitottam a radioikban a veszpremi Maria Radio-t es ok nagyon jol elvannak sztereofonia nelkul is. (Ezt nem negativ ertelemben mondom!) A veszpremi es varpalotai(?) adas is mono es nem hallottam senkit emiatt panaszkodni. Apropo adas, friss info: a veszpremi adorol csak halk brumm jon.
A masik, altalam vett adojuk mukodik, eppen beszelgetes megy. Ez az ado (90.0 MHz) honnan ad?
mlaszlo írta: Gondolom az lett volna a cél, mint a többi monoban sugárzó rádiónál, hogy ha így sugároznak, akkor valamivel nagyobb területen lennének foghatóak jó minőségben.
 #85995  Szerző: djlacee

Még itt, Sopron mellett is jön időnként, nem tudom mit kell ezen még növelni
 #85994  Szerző: mlaszlo

Csongii írta:
admin írta:http://www.mediatanacs.hu/hatarozatok.p ... h_id=15833
Marad sztereó.
Ezek is az időben visszafele akarnak menni!? Szép...
Gondolom az lett volna a cél, mint a többi monoban sugárzó rádiónál, hogy ha így sugároznak, akkor valamivel nagyobb területen lennének foghatóak jó minőségben.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 61