djlacee írta:Pont annyira gyenge a power, hogy most, tropó idején DEVIN jön helyette, RDS-elSopron-Győr ~ 75-80 km, a domborzatról nem is beszélve. 100W nagy csoda ha néha-néha elmegy addig. 100,1-el mi a helyzet?
djlacee írta:Pont annyira gyenge a power, hogy most, tropó idején DEVIN jön helyette, RDS-elSopron-Győr ~ 75-80 km, a domborzatról nem is beszélve. 100W nagy csoda ha néha-néha elmegy addig. 100,1-el mi a helyzet?

FLaci81 írta:Pápán már nem hiszem, h bejön, otthon is elég ratyi volt az indulást követő napon.akos9277 írta:Úgy vettem észre, hogy visszaállították az eredeti antennát, nálam ugyan olyan a vétel, mint régen volt.Hétfő délelőtt a 83-mas úton Győr felé haladva tényleg nagyon gyér volt még a vétel, (az O2 még a Pápa elkerülőn is bejött úgy ahogy, ez viszont szinte sehogy) bár Tétszentkútnál megjött az RDS, Győrszemeréig nem volt stabil, viszont hétfő este Győrből hazafelé jövet mintha jobb lett volna a vétel, helyenként még Pápán is bejött (én ezt tapasztaltam), ma viszont nem néztem.
akos9277 írta:Úgy vettem észre, hogy visszaállították az eredeti antennát, nálam ugyan olyan a vétel, mint régen volt.Hétfő délelőtt a 83-mas úton Győr felé haladva tényleg nagyon gyér volt még a vétel, (az O2 még a Pápa elkerülőn is bejött úgy ahogy, ez viszont szinte sehogy) bár Tétszentkútnál megjött az RDS, Győrszemeréig nem volt stabil, viszont hétfő este Győrből hazafelé jövet mintha jobb lett volna a vétel, helyenként még Pápán is bejött (én ezt tapasztaltam), ma viszont nem néztem.

greg írta:Ha jól emlékszem...az északin kisebb teljesítmény...Nem vok benne biztos h ez megvalósítható.