Igen, én több szempontból is szerencsésnek mondhatom magam. Egyrészt perfektül beszélek angolul, tehát nem okoz gondot, fiatal vagyok még, ha úgy vesszük, nincs mit itt hagynom, "csak" a rokonaimat, vannak külföldön rokonok, barátok, akik az elején segítenek.
Az, meg hogy van állás... múltkor talán Szíjjártó valami olyasmit mondott, hogy jövőre IS több százezer új munkahely lesz. Miért, idén is teremtettek ennyit? Talán a saját embereiknek... Kicsit kiveri a biztosítékot, hogy ekkora szar van, de tényleg ilyenekre cseszik el az időt, mint a Médiatörvény, meg a napokban neveztek ki valakit, aki a magyar lovasturizmus fellendítéséért felel. WTF? Komolyan erre van most szükség? És biztos vagyok benne, hogy nagyon sok ilyen kinevezett van. Nem minimálbéren.
Nem a Fidesz ellen vagyok. Mindegyik ellen. Itt párt soha nem fog nyerni. Most az MSZP bukta el, a következőt majd a Fidesz fogja. Egyik kutya, másik eb. Ahelyett, hogy a Parlamenben úgy viselkednek egymással, mint a gyerekek, ahelyett inkább üljenek össze, aztán találjanak ki valamit... ha már ennyi pénzt kapnak érte.
Az a baj, hogy az emberek még mindig annyira elvakultak, hogy a Fidesznek elég annyit mondania, hogy "az előző kormány miatt"... máris nem baj semmi, amit csinálnak. (Ha újraválasztják őket, akkor is azt mondják, hogy ez még mindig az MSZP hibája?)
Azért kellene egy petíciót indítani, vagy kampányolni, hogy az összes semmirekellőt kivágják a Parlamentből, aztán egyék meg, amit főztek. Éljenek meg ők minimálbérből. Előbb-utóbb úgyis elfogynának a millióik. Szarból nem lehet várat építeni... ezek a politikusok soha nem fognak kedvezően dönteni az ország sorsát illetően. Ismerjék már be, hogy nem értenek hozzá, elbaszták, aztán húzzanak el. És adják át a helyüket egy összetartó, és szakértő "társulatnak". Amíg ezek a szemétládák vannak ott, nem fogunk előre haladni. Jó reggelt Magyarország, ezt tessék már megérteni végre!
Ha a kormány megteheti, hogy a törvényekkel így szórakozik, akkor mi, a lakosság is megtehetjük, hogy elzavarjuk őket. Szomorú, de menjünk vissza a középkorba...