Sokol404 írta:
Csongii:[/u] én DX nélkül tudom nappal hallgatni!
(Késő délután, amikor már amúgy is kezd sötétedni, már bezavar minden, és elveszik a jel.)
Ez arra a 250 Wattra légvonalban így is 70 km. Volt már távolabbi vételetek onnan nézve? 
Nem tudom igazából, mert nekem nem sok közöm van a Régió Rádióhoz.
Csupán a tulajdonosa résztulajdonos a mi rádiónkban is, valamint ő hozta el a rádiózást Mohácsra még '92-ben ezzel a középhullámmal. Akkoriban elég menő rádió volt itt. ?Majd 2002 után kezdett el haldokolni kicsit, amikor is bejött az FM-re a 93,8. Úgy tudom akkor pár évig a kettő frekin szinte ugyan az szólt. Aztán 2005 végén megvásárolták 70%-ban a 93,8-t és azóta az 1485-ön átvett vagy régen felvett műsorok mennek, illetve szól a winampból (

) a muzsika.
Azóta kb a töredéke nép hallgatja, bár szerintem ezen a vidéken sokszor az AM jobb lenne, mert olyan dombos-völgyes a környék, hogy az FM nem sok helyre megy be.
Viszont itt a városban és a közeli helyeken (BIKINIII JEEE) sokan hallgatják az FM-t.
Szóval az AM-ről nem tudom volt e ilyen visszajelzés, hogy merre fogták. Illetve most eszembe jutott, hogy maga a Józsi bá mondta, hogy a Sümegi Vár alatti parkolóban az autóban tudta hallgatni.