RADIOSITE Fórum

• Nemzetiségi Rádió

#86104  Szerző: mimi

Sokol404 írta:
mimi írta:Akkor ezek szerint nincs benne ilyen ráció. Szegeden felesleges lenne Kossuthot vagy Petőfit adni, mert a 93.1 vételkörzete egybeesik, sőt talán kisebb, mint a 101.9-é és a 104.6-é...
Kisebb.
Én légvonalban 50 km-re lakom, és csak a 93,1 jön a leggyengébben az ÖSSZES szegedi adó közül (a kisközöket nem számoltam bele :D )! A 101,9 Kossuth-nak egész jó a lefedettsége, viszont ha épp nem jön, akkor átcsavarok a... (poén, de) a pécsi 104,6 Kossuth-ra! Na, ezt adjátok össze! :lol:
A kisközök vétele 50 km-re erősen meglepne :)

Néhány éve buszoztam haza Pécsről, a buszon mp3 játszóval nagyon sokáig jött a pécsi Kossuth, talán egészen Mélykútig, onnantól a szegedi Petőfi csapta szét, úgyhogy ez viszont nem is annyira meglepő.
 #86085  Szerző: Sokol404

centerweb írta:
djlacee írta:UK chart
Tudom. Másik megközelítés: 50-60-70 éves falusi idős hölgyek ordítva kapcsolnak el az Sexy and I Know It-ról, utána a 18-29 éves városi fiatalok ordítva kapcsolnak el az Akácos útról.

Biztosan jó ez így?
Még jó, hogy a klipjét nem látják:
http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av3e

Nos, meglátszik, hogy nem vagyok "városi" fiatal, és nyugdíjas korú sem, viszont ettől a butyuta zenétől én is leverném a rádiót!!! (A klip miatt meg a TV-t...)

Középhullámon külön élvezet ilyen pittyegést hallgatni.

Remélem, ezzel nem a 2012. március 15-i arculatváltást készítik elő!

Egy közszolgálati rádióba inkább ilyen való (már csak az idősebb korúakra való tekintettel):

http://www.youtube.com/watch?v=aBal8eNGBWU

-mondom ezt én naiv fejjel.
 #86082  Szerző: Sokol404

mimi írta:Akkor ezek szerint nincs benne ilyen ráció. Szegeden felesleges lenne Kossuthot vagy Petőfit adni, mert a 93.1 vételkörzete egybeesik, sőt talán kisebb, mint a 101.9-é és a 104.6-é...
Kisebb.
Én légvonalban 50 km-re lakom, és csak a 93,1 jön a leggyengébben az ÖSSZES szegedi adó közül (a kisközöket nem számoltam bele :D )! A 101,9 Kossuth-nak egész jó a lefedettsége, viszont ha épp nem jön, akkor átcsavarok a... (poén, de) a pécsi 104,6 Kossuth-ra! Na, ezt adjátok össze! :lol:
 #85726  Szerző: csadam

djlacee írta:
csadam írta:
Az MR6-on?
persze, regota csak "angol kislemez lista" neven fut
Meglepődtem, hogy közrádión ilyen... :) (Aki ugye nem hallgatja...)
 #85724  Szerző: djlacee

csadam írta:
Az MR6-on?
persze, regota csak "angol kislemez lista" neven fut
 #85716  Szerző: centerweb

Tudom. Másik megközelítés: 50-60-70 éves falusi idős hölgyek ordítva kapcsolnak el az Sexy and I Know It-ról, utána a 18-29 éves városi fiatalok ordítva kapcsolnak el az Akácos útról.

Biztosan jó ez így?
 #85715  Szerző: csadam

Az MR6-on?
 #85713  Szerző: djlacee

UK chart
 #85711  Szerző: centerweb

"Ez a zenés délutáni randevú, és az LMFAO - Sexy and I Know It"

Ez a mondat önmagában is elég bizarrul hangzik, annak tekintetében meg főleg, hogy előtte nemsokkal még az Akácos út és a Jegenyefán fészket rak a csóka ment.
Biztosan jó ez így? Igazán újradefiniálhatnák már a regionális közszolgálati rádiózás fogalmát Magyarországon...
 #84728  Szerző: LuciFerko

:blush:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 44