kerek1radio írta:Nincs... még!Ez öreg hiba. Indulásra már kész facebookos oldallal és kész weblappal kellene várni a népet!

Legalábbis szerintem úgy lenne a szuper.

kerek1radio írta:Nincs... még!Ez öreg hiba. Indulásra már kész facebookos oldallal és kész weblappal kellene várni a népet!
kerek1radio írta:Jelentem a zenei adatbázisunk és ezzel együtt a playlist rotáció (sorrend) beállítása elkészült. Próba szinten generáltunk előre egy 31 napost playlistet és fél napon keresztül vizslatva valamint elemezve azt, arra jutottunk, hogy elképzeléseink visszaköszönnek, vagyis egy jó kis középutas rádiót sikerülhet ilyen formán elindítanunk.Szerintem jó lesz ez, kellően vegyes amint látom.
Nos egy kicsit félve teszem ki a próba playlist egyik órájának kivonatát... Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre, főként, hogy a sorrendet rendben találjátok e... illetve mi a véleményetek az alábbi zenei felhozatalról!? Ne kíméljetek...![]()
PLAYLIST
2012.12.01 08.00-09.00
kerek1mix -kedvencek
Maroon 5 - Moves Like Jagger (ft. Christina Aguilera)
kerek1sweep - így kerek a vilag
Club 54 - Kicsi szivem
Queen - Heaven for Everyone
kerek1xmas - happy x
Rihanna - We Found Love (ft. Calvin Harris)
Real McCoy - Another Night
kerek1mix - we love rock
Pink - U + Ur Hand
kerek1sweep - ez a kerek1
Mester Tamás - Szabadíts fel
Velvet - Rock Down To
kerek1sweep - nap24
Unique - Hiszed vagy sem
kerek1xmas - we love xmas
Ákos - Érintő
Wham! - Last Christmas
kerek1mix - regi es uj
Sara Bareilles - Gonna Get Over You
Cozombolis - Mindennap
kerek1info - hamarosan
SP - Maradnék
Snap - Rhytm Is A Dancer
kerek1mix -kedvencek
Robbie Williams - Let Me Entertain You
kerek1radio írta:SZIA MILÁN! KÖSZÖNJÜK A VÉLEMÉNYT!Új nincs?AZ ÁLTALAD EMLÍTETT LINK MÁR NEM AKTÍV, EZEN VOLT A RÉGI WEBOLDALUNK...
kerek1radio írta:Jelentem a zenei adatbázisunk és ezzel együtt a playlist rotáció (sorrend) beállítása elkészült. Próba szinten generáltunk előre egy 31 napost playlistet és fél napon keresztül vizslatva valamint elemezve azt, arra jutottunk, hogy elképzeléseink visszaköszönnek, vagyis egy jó kis középutas rádiót sikerülhet ilyen formán elindítanunk.
Nos egy kicsit félve teszem ki a próba playlist egyik órájának kivonatát... Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre, főként, hogy a sorrendet rendben találjátok e... illetve mi a véleményetek az alábbi zenei felhozatalról!? Ne kíméljetek...![]()
PLAYLIST
2012.12.01 08.00-09.00
kerek1mix -kedvencek
Maroon 5 - Moves Like Jagger (ft. Christina Aguilera)
kerek1sweep - így kerek a vilag
Club 54 - Kicsi szivem
Queen - Heaven for Everyone
kerek1xmas - happy x
Rihanna - We Found Love (ft. Calvin Harris)
Real McCoy - Another Night
kerek1mix - we love rock
Pink - U + Ur Hand
kerek1sweep - ez a kerek1
Mester Tamás - Szabadíts fel
Velvet - Rock Down To
kerek1sweep - nap24
Unique - Hiszed vagy sem
kerek1xmas - we love xmas
Ákos - Érintő
Wham! - Last Christmas
kerek1mix - regi es uj