mlaszlo írta:Attis írta:Ugyan csak perceket olykor-olykor sikerült elcsípnem, de elég bátor lépés volt a Class DJ. Ráadásul amit elcsíptem az elég "veretős" volt, és még akkor nem a Palotai zenélt. A Neo-n meg - párszor odakapcsolva- a szokásos dögunalom zenék.
A Neo és a Juventus mintha egymást másolta volna, szinte ugyanaz volt a zenei kínálat mind a kettőn, ugyanúgy reklámok és megszakítások nélkül.
Ezt én is tanúsíthatom, Dec31-én este kíváncsiságból megnéztem mi megy a Classon, majd a Neo-n, az előbbin elég "veretős" zene ment ahogyan fogalmazott Attis, míg az utóbbin a szerintük minden zenei ízlést kimerítő zenei stílusuk (ami szerintem is unalmas már eléggé)!
Nem védem a Class-t, de ők legalább próbálnak valamit újítani, míg a Neo legtöbbször csak a megszokott begyepesedett zenéit tudja játszani!
Bár ez már OFF, de szerintem még a Petőfi-n is kellemesebb zene ment annál, mint amit a Neo adott!!!
http://www.sunshine-live.de/
" Aki a diplomát csak tanulással tudja megszerezni, az pénzt is csak munkával fog keresni! "