RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#86353  Szerző: mlaszlo

admin írta: TCM-et, CNN-t sajnálom, bár mostanában egyiket sem tudtam nézni.

A Cartoon Network akkor volt jó, amikor ilyen volt a logója:
Ezt a szerepet vette át a Boomerang, de a többi Turner-es csatornával együtt az is kikerül.
Ugyanakkor lesz egy kis burkolt áremelés is, hiszen mindössze 2 csatorna kerül be a kb. 6 kieső helyre. Sat-on ugyanez a helyzet, ott családiban 8 csatorna kerül ki és 4 jön a helyére.
 #86352  Szerző: mlaszlo

admin írta: Nem tudom, hogy mitől lenne saját érdekeltség, tudtommal nem az. Amikor részben az IKO, részben a Telekom volt az RTL tulajdonosa, akkor volt némi, nagyon halvány közük egymáshoz, de azóta már más szelek fújnak. Az IKO-nak terjesztési partnere volt a kezdeti időkben a T-Home sat, de most azt hiszem már azt is az ESS végzi Romániában.

Gondolom azért veszik ki, mert semmilyen vállalható tartalom nincs rajta.

A Universal Channel pedig elég bóvli filmeket játszik, ezekről a megfelelő topicban már volt szó. A Filmmúzeummal szerintem jobban járnak az előfizetők. A kép- és hangminősége biztosan jobb lesz. :)
Értem, köszönöm az infót.
A Universal nekem sem hiányozna, de mégis idősebb rokonaim szeretik azokat a sorozatokat, amiket ad.
 #86351  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:
admin írta:Romantica-ért, Zone Realityért, Universal Channelért, Sport Klubért szerintem nem kár, sőt.
A Universal-t pedig sokan nézik, meglepő hogy kirakják pótlás nélkül. A Sport Klub szintén kissé érthetetlen, hiszen valamilyen szinten saját érdekeltségbe tartozó csatorna.
Nem tudom, hogy mitől lenne saját érdekeltség, tudtommal nem az. Amikor részben az IKO, részben a Telekom volt az RTL tulajdonosa, akkor volt némi, nagyon halvány közük egymáshoz, de azóta már más szelek fújnak. Az IKO-nak terjesztési partnere volt a kezdeti időkben a T-Home sat, de most azt hiszem már azt is az ESS végzi Romániában.

Gondolom azért veszik ki, mert semmilyen vállalható tartalom nincs rajta.

A Universal Channel pedig elég bóvli filmeket játszik, ezekről a megfelelő topicban már volt szó. A Filmmúzeummal szerintem jobban járnak az előfizetők. A kép- és hangminősége biztosan jobb lesz. :)
 #86350  Szerző: markfelt

djlacee írta:És a Turner csatornákért?
TCM-et, CNN-t sajnálom, bár mostanában egyiket sem tudtam nézni.

A Cartoon Network akkor volt jó, amikor ilyen volt a logója:
Kép

Azóta szánalmasan gagyi lett. Való Világot a későbbiekben nyálcsorgatva néző hülyegyerek réteget nevel.
 #86349  Szerző: mlaszlo

admin írta:Romantica-ért, Zone Realityért, Universal Channelért, Sport Klubért szerintem nem kár, sőt.
A Universal-t pedig sokan nézik, meglepő hogy kirakják pótlás nélkül. A Sport Klub szintén kissé érthetetlen, hiszen valamilyen szinten saját érdekeltségbe tartozó csatorna.
 #86348  Szerző: djlacee

És a Turner csatornákért?
 #86347  Szerző: markfelt

Romantica-ért, Zone Realityért, Universal Channelért, Sport Klubért szerintem nem kár, sőt.
 #86346  Szerző: mlaszlo

T-Home rendszerein azt hiszem igencsak érezhető csatornaszám csökkenés lesz január 1-től:
http://www.telekom.hu/static/sw/downloa ... 111201.pdf

Analógon és digitálison is új csatorna a Filmmúzeum és a Parlament TV, kikerül a Zone Romantica, a Cartoon Network/TCM, Boomerang, Universal Channel, CNN, Sport Klub.
 #85816  Szerző: Zoshi

HBO GO a Vidanettől

http://dtvnews.hu/content/hbo-go-a-vidanettol

A Vidanet szolgáltatási területén elsőként teszi elérhetővé az HBO GO internetes videotárat. Az online rendszer segítségével a filmrajongók a tévéműsortól függetlenül bármikor nézhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat, november közepétől ráadásul már mobil eszközökön is.

Az HBO mozicsatorna internetes videotára, az HBO GO 2011. november 1-jétől érhető el az ügyfelek számára. A szolgáltatás segítségével a filmrajongók a nap 24 órájában, a hét bármely napján nézhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat, így nincsenek a tévéműsorhoz kötve. A kínálatban a hollywoodi mozisikerek mellett megtalálhatóak a csatorna saját gyártású magyar és nemzetközi sorozatai, emellett dokumentumfilmek és koncertfilmek színesítik a választékot. A felhasználók például megnézhetik Al Pacino Golden Globe- és Emmy-díjas filmjét, a Dr. Halált, együtt nevethetnek a Valentin nap szereplőivel, és nyomon követhetik a népszerű sorozat, a Maffiózók történéseit. A filmtár hetente frissülő kínálatában egyszerre átlagosan 130 órányi műsor érhető el.

HBO Super Max Pakhoz ingyen

Az internetes videotárat az HBO Super Max Pak részeként díjmentesen kínálják az előfizetőknek. „Folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek minél színesebb műsorkínálatot állítsunk össze, ezért már az HBO GO magyarországi bevezetésekor megkezdtük a tárgyalásokat az HBO Magyarországgal a szolgáltatásról. Ennek köszönhetően november 1-jétől a régióban elsőként a mi előfizetőink online is követhetik kedvenc sorozataikat és filmjeiket” – mondta el Sátor Csaba, a Vidanet vezérigazgatója. A szolgáltatás igénybevételéhez vidanetes kábeltévé-előfizetés, valamint – online filmtárról lévén szó – szélessávú internetkapcsolat vagy mobilinternet szükséges, hamarosan utóbbi is elérhetővé válik kínálatunban.

Mobil mozi

Az HBO GO november 11-étől már mobil eszközökön, mobiltelefonon és táblagépen is elérhető, így a filmrajongók mindenhova magukkal vihetik kedvenceiket. A szolgáltatás támogatja az iOS 4.x, az iOS 5.x, az Android 2.x és a Windows Phone 7.5 platformokat is. Az adaptív streaming technológiának köszönhetően, amely figyelembe veszi az adott hálózati kondíciókat, a felhasználók az elérhető legjobb minőségben (lehetőség szerint DVD minőségben) élvezhetik a műsorokat.
 #76135  Szerző: Promenád

jeek írta:
mlaszlo írta:
Ha ez így működne, ahogy leírtad, akkor jó lenne, de a T úgy tűnik ezt nem így kívánja bevezetni. Ahogy ők akarják ezt nekem egyáltalán nem szimpatikus. Az a pár többlet szolgáltatás nem biztos hogy megér még több kábelt és eszközt a lakásban. Amit meg a szolgáltató megspórol, azt valószínűleg nem az előfizető javára fogja fordítani.
Jó dolog a videótár, de szerintem a UPC-n sem azért nem használják, mert kicsit lassabb, hanem mert drága, 7-900 vagy akár 1000.-Ft is lehet egy műsor, az emberek többsége inkább megvárja míg lemegy a tv-ben vagy ha nagyon érdekli beszerzi más forrásból.

Ezt mondom, DVB-C-n nem gazdaságos, nem erre van kitalálva. Valakitől meg be kell szedni ezt a többletköltséget.
Az internet nagyon sok lehetőséget ad, ezért ki kell használni a vezetékes televíziózásban is (persze csak akkor, ha az infrastruktúra is megfelelő hozzá).
Ahhoz képest hogy a T-Home kijelentette a válság idején : nincs pénzünk fejlesztésre, nem igazán így látom. Csak az a baj hogy, nem minden régióban egyszerre csinálják. De már megszoktuk : Budapestről kitalálnak valamit aztán majd lesz valami.Lásd mondjuk Békéscsaba egyes városrészét ahol már a falból optikai kábelen keresztül kapja az emberke az internetet - hadd ne írjam le milyen hitvány arányban van a szolgáltatás minősége és az ár amit kérnek érte- , vagy itt van Hódmezővásárhely, ahol pár hónapja csak úgy kaphattál IP-TV-t 25 Megabites nettel, hogy először kijöttek megnézni egyáltalán a kábel elbír-e ekkora adatátvitelt és ha minden jó akkor lehetett csak megoldani.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 93