RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#86403  Szerző: viktorio

moha írta:Ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, de jelenleg nem hagyhatom ki, konkrétan a reggeli műsorhoz szeretnék pár keresetlen szót írni. Gondolom titeket Juventus hallgatókat, nem lep meg a dolog. :))) Szóval, volt ez a műsorvezető csere, mondanom sem kell, kár volt, nem mintha a régi műsorvezetők hibátlanok lettek volna, meg kell említsem a nevüket Balogh Kolléga és Petra, de azért na. Szerintem egyébként a jelenlegi mezőnyben jók voltak. Szeretném is ha hamarosan hallhatnánk őket az éterben. Szóval visszakanyarodva a jelenlegi műsorhoz, hát nem biztos, hogy reggelente, a munkahelyre igyekezve, vezetés közben, álmosan, még az éjszakai álmok hatása alatt, erre a két áldott jó, "műsorvezetőnek" kikiáltott emberre lennék kíváncsi. Az általuk humorosnak vélt témákról meg ne is beszéljünk, komolyan nem hiszem el, egyszerűen számalmas, hogy emberek milyen dolgokon tudnak nevetni, szórakozni, én inkább sírni tudnék, de komolyan.
Végülis egy dolgot szeretnék mondani, nem minőségi csere történt, nagyon nem. :)))))
Eredetileg Petra és Bende Gábor vezették ezt a műsort, Gábor úgy tűnt el, ahogy Petra és Balogh Tomi....
 #86371  Szerző: szemilan

moha írta:Ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, de jelenleg nem hagyhatom ki, konkrétan a reggeli műsorhoz szeretnék pár keresetlen szót írni. Gondolom titeket Juventus hallgatókat, nem lep meg a dolog. :))) Szóval, volt ez a műsorvezető csere, mondanom sem kell, kár volt, nem mintha a régi műsorvezetők hibátlanok lettek volna, meg kell említsem a nevüket Balogh Kolléga és Petra, de azért na. Szerintem egyébként a jelenlegi mezőnyben jók voltak. Szeretném is ha hamarosan hallhatnánk őket az éterben. Szóval visszakanyarodva a jelenlegi műsorhoz, hát nem biztos, hogy reggelente, a munkahelyre igyekezve, vezetés közben, álmosan, még az éjszakai álmok hatása alatt, erre a két áldott jó, "műsorvezetőnek" kikiáltott emberre lennék kíváncsi. Az általuk humorosnak vélt témákról meg ne is beszéljünk, komolyan nem hiszem el, egyszerűen számalmas, hogy emberek milyen dolgokon tudnak nevetni, szórakozni, én inkább sírni tudnék, de komolyan.
Végülis egy dolgot szeretnék mondani, nem minőségi csere történt, nagyon nem. :)))))

Eggyet kell, hogy értsek veled.
 #86363  Szerző: moha

Ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, de jelenleg nem hagyhatom ki, konkrétan a reggeli műsorhoz szeretnék pár keresetlen szót írni. Gondolom titeket Juventus hallgatókat, nem lep meg a dolog. :))) Szóval, volt ez a műsorvezető csere, mondanom sem kell, kár volt, nem mintha a régi műsorvezetők hibátlanok lettek volna, meg kell említsem a nevüket Balogh Kolléga és Petra, de azért na. Szerintem egyébként a jelenlegi mezőnyben jók voltak. Szeretném is ha hamarosan hallhatnánk őket az éterben. Szóval visszakanyarodva a jelenlegi műsorhoz, hát nem biztos, hogy reggelente, a munkahelyre igyekezve, vezetés közben, álmosan, még az éjszakai álmok hatása alatt, erre a két áldott jó, "műsorvezetőnek" kikiáltott emberre lennék kíváncsi. Az általuk humorosnak vélt témákról meg ne is beszéljünk, komolyan nem hiszem el, egyszerűen számalmas, hogy emberek milyen dolgokon tudnak nevetni, szórakozni, én inkább sírni tudnék, de komolyan.
 #85465  Szerző: markfelt

Kész. :troll:
 #85464  Szerző: szemilan

" Juventus Reggel
Hajdú Tibit, a Juventus Reggel műsorvezetőjét letartóztatták Írországban

Hajdú Tibi a Juventus Reggel műsorvezetője épp Írországban van. De nem szabadul meg tőlünk, nap, mint nap feladatokat adunk neki. Ma Önök küldtek neki mondatokat, amiket kiabálni kellett a kisváros főterén. Épp arra járt egy rendőrautó, és csendháborításért felelősségre vonták. A rendőrök nem hiszik el, hogy egy rádiós játék van folyamatban.... Petra megpróbálja elmagyarázni a rendőrúrnak a helyzetet. Várjuk a fejleményeket....

...megpróbáltuk rávenni a rendőrt kiabáljon ő is velünk, hiszen ez egy játék.... Sikerült. A hanganyagot, hamarosan elérhetővé tesszük... Tibi szabad! "

:lol: :troll:
 #84621  Szerző: djlacee

Tegnap még szólt, helyi műsorvezetés is volt

szerk.2011.11.01: ma országos műsorban még helyi reklámblokk is volt, igaz csak egyetlen reklámmal.
 #84611  Szerző: csadam

Nickman írta:
Gozi írta:Kapuváron még szól a Juventus?
Nem.
Dehogynem, nálam még szól!
 #84610  Szerző: Nickman

Gozi írta:Kapuváron még szól a Juventus?
Nem.
 #84607  Szerző: Gozi

Kapuváron még szól a Juventus?
 #84568  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:Tegnap Mezőkomáromnál hol egy horvát, hol a Kossuth nyomta ki :shock: :shock:
DX fórum...
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 260