RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#86429  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Eddig is volt 5 felnőtt csatorna, most még jön hozzá 3? Ennyire népszerű ez a tematika? :D
Plusz még ugye a váltott csatornák: Ozone Network / Blue Hustler, Spektrum Home / Penthouse Soft, Musicmix / SuperOne, Viasat Explorer / Spice, AB Moteurs / XXL
Pedig szerintem a felnőtt csatornák nem épp az olcsó csatornák kategóriájába tartoznak.
 #86414  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Sikerült összeszednem milyen változások lesznek a PR-Telecomnál januártól.

Kikerülő csatornák: Universal Channel, Movies 24, Super RTL, RAI Tre, Dorcel TV, Yacht & Sail, Canal De Las Estrellas

Új csatornák: Chasse & Peche, SuperOne HD, Poker Channel, MyZen, Nautical Channel, Trace Urban, Trace Tropical, CMusic, Pro4, FixHD, New Tang Dynasty Television, FreeX1, FreeX2, FreeX3
Eddig is volt 5 felnőtt csatorna, most még jön hozzá 3? Ennyire népszerű ez a tematika? :D
 #86406  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
jeek írta:anal De Las Estrellas
Ez milyen? :shock:
De Canal, nem anál.
 #86404  Szerző: LuciFerko

lol most vettem észre :D
 #86402  Szerző: tomee87

LuciFerko írta:
Mexikói kereskedelmi csatorna. (spanyol nyelven). Már vagy 4 éve biztos bent volt a kínálatban emlékeim szerint.
 #86401  Szerző: LuciFerko

#86400  Szerző: tomee87

Sikerült összeszednem milyen változások lesznek a PR-Telecomnál januártól.

Kikerülő csatornák: Universal Channel, Movies 24, Super RTL, RAI Tre, Dorcel TV, Yacht & Sail, Canal De Las Estrellas

Új csatornák: Chasse & Peche, SuperOne HD, Poker Channel, MyZen, Nautical Channel, Trace Urban, Trace Tropical, CMusic, Pro4, FixHD, New Tang Dynasty Television, FreeX1, FreeX2, FreeX3
 #86385  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Elég szépen bővítenek most :o Egyelőre még nem is sikerült felfognom mennyi új csatorna érkezik :o
Cartoon Network / TCM és Boomerang továbbra is elérhető lesz, de csak digitálison, így az nem kerül ki!
Valóban, elnézést, átsiklottam felette. Viszont nem gondoltam volna, hogy a Megamax ilyen népszerű, hogy marad a PR-nél is, illetve a T is felveszi a kínálatba.
 #86380  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Januártól a PR-Telecomtól is kikerül a Universal Channel, Cartoon Network/TCM és a Boomerang. Ezzel egy időben az analóg csatornák száma itt is csökkeni fog és kb. 200.-Ft-tal emelkedik a havidíj.
Indul egy új digitális csomag is, részben más csomagokból átkerült csatornákkal, részben újakkal, pl. New Tang Dynasty Television, ez valami kínai szórakoztató csatorna, de hogy ez hogy sikerült megtalálniuk :D

Elég szépen bővítenek most :o Egyelőre még nem is sikerült felfognom mennyi új csatorna érkezik :o
Cartoon Network / TCM és Boomerang továbbra is elérhető lesz, de csak digitálison, így az nem kerül ki!
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 129