RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#86638  Szerző: djlacee

Egyelőre még semmi sincs, lengedezik a szél
korábban kicsit csöpörgött a zeső
 #86636  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Itt van a hidegfront a "kapuk alatt": a nyugati orszaghatarnal mar sarga riasztas van ervenyben. (omsz.hu)
Ugyfest, hogy durva esemenyek lesznek: szelvihar, eso, havaseso, hozapor, stb.
Bekopogtat a tel..
Pont mikor jövök haza a fősulis buliról? :troll:
 #86635  Szerző: asimov

Itt van a hidegfront a "kapuk alatt": a nyugati orszaghatarnal mar sarga riasztas van ervenyben. (omsz.hu)
Ugyfest, hogy durva esemenyek lesznek: szelvihar, eso, havaseso, hozapor, stb.
Bekopogtat a tel..
 #86547  Szerző: asimov

Siofokon delelott 13(!) Cfok volt, most 8 Cfok van. Delutan egy laposteton, a peremre fenyfuzereket szereltem/javitottam... Nagy elmeny volt a szemerkelo esoben es szeltol lobogo nadragban melozni.. :D
Jon az a hidegfront, egy-ket nap kerdese, elvileg persze...
 #86545  Szerző: Csongii

Hja erre fele erősen esik, bár pár km-rel keletebbre vagyok Pécstől, de hasonló az időjárás általában.
Amúgy én ezt az oldalt használom előszeretettel: http://www.yr.no/place/Hungary/
 #86540  Szerző: mlaszlo

csadam írta: Itt, Pápán reggel 15C volt. Később volt egy kis zuhé, aztán 11C-ra hűlt a levegő.
Ma egész nap szinte tavaszi idő volt. Most kezdett fújni a szél, illetve szakadni az eső. Furcsa időjárás, egyébként felénk se volt legalább egy hónapja eső.
Az is érdekes, hogy erős hidegfront érkezését mondják. De kérdem én hol a hidegfront? Ugyanis a hét további napjaira is 6-10 fokot jósolnak.

Az időképen meg ha jól látom a felhőképen Pécs környékén zivatar van :shock:
 #86537  Szerző: Csongii

Nálunk hetek óta először esik kb. :oops:
Bár a hónak már jobban örülnék. :)
 #86530  Szerző: csadam

mlaszlo írta:Múlt héten napközben is alig volt 2-3 fok, most meg reggel 7 körül már 8 fokot mutatott a hőmérő. Érdekes időjárás, de már jelzik a hidegfrontot és hétvégére helyenként már várható egy kis hó is.
Itt, Pápán reggel 15C volt. Később volt egy kis zuhé, aztán 11C-ra hűlt a levegő.
 #86529  Szerző: szemilan

mlaszlo írta:Múlt héten napközben is alig volt 2-3 fok, most meg reggel 7 körül már 8 fokot mutatott a hőmérő. Érdekes időjárás, de már jelzik a hidegfrontot és hétvégére helyenként már várható egy kis hó is.
Na azt remélem, hogy hamarosan havazik, mert ez az esős december, ami eddig volt...
 #86528  Szerző: mlaszlo

Múlt héten napközben is alig volt 2-3 fok, most meg reggel 7 körül már 8 fokot mutatott a hőmérő. Érdekes időjárás, de már jelzik a hidegfrontot és hétvégére helyenként már várható egy kis hó is.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 209