Az RTL Klub "Klub" rszét le fogják vajon venni? (Lehet kérdeztem már de nem emlékszem rá)
MTI írta:A Legyen Ön is milliomost valószínűleg Friderikusz Sándor fogja vezetniEz most már biztos, sőt lehet, hogy már hivatalos is. Nos, a kérdésem ezzel kapcsolatban; MIÉRT? Na jó, persze Fábrynál azért ő is jobb... de azért ebbe a műsorba nem illik. Talán azért, mert Vágó túl magasra tette a lécet. Fridi nem tűnik hitelesnek, mint egy ilyen műsor házigazdája. De ki tudja... lehet, hogy megismerjük egy új oldalát.
djlacee írta:Muzsika TV-n van műsorszünet? Mert éjfél előtt lement egy inzert, és pontosan éjfél óta fekete a képÉn is nemrég olvastam a netboard-on, hogy éjfél és reggel 6 óra között műsorszünet van a Muzsika TV-n. Nem tudom a műsorújságokban ez miért nincs jelölve, bár a Reflektor TV-nél se jelzik.
mlaszlo írta:De, megint csinálja. Analóg, UPC kábel.admin írta: Mert már megjavult.Akkor jó, csak nem tudtam mire gondolsz nyekergés alatt
Az új inzertek mellett egy 16:9-es átállást is megejthettek volna, ha már a filmek és sorozatok közül egyre többet amúgy is letter box-ban adnak.