RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#87820  Szerző: Milán

csokie írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a hírek bedet maximálisan rühellem és utálom, annyira idegesítő!!! Képtelenség odafigyelni a hírekre. Valamit igazán csinálhatnának ezzel, meg úgy az egész Rise-al.
Ebben teljesen igazad van, régebben jobb volt...
 #87814  Szerző: csokie

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a hírek bedet maximálisan rühellem és utálom, annyira idegesítő!!! Képtelenség odafigyelni a hírekre. Valamit igazán csinálhatnának ezzel, meg úgy az egész Rise-al.
 #87783  Szerző: mlaszlo

Valamelyik nap hallgattam egy rövid ideig a 93.6-ot, kicsit meglepődtem, mikor felzendült a 88.1-ről ismerős pattogás az egyik szám alatt :)
Úgy látszik ez egy állandó hiba maradt ennél a rádiónál :(
 #86719  Szerző: asimov

Oke, ezt vonjuk le, de -szerintem- igy is megall az, amit elozetesen irtam a fenntarthatosagrol.
admin írta: Épp most ment a Szomorú Szamuráj a 98.9-en. :megusta:
.......
Csak vicc volt, mielőtt közfelháborodnátok. :)
 #86718  Szerző: markfelt

rmihaly76 írta:
admin írta:
LuciFerko írta: Mit értesz retro zene alatt?
Balázs Fecó, Neoton Família, Ámokfutók, Padödő.

Épp most ment a Szomorú Szamuráj a 98.9-en. :megusta:
Bakker...... Ettol mar en szemem is kidulledt..
Igen nagyon messzire kerult a RiseFM a valamikori (indulo) zenei "portfoliojatol".
Talan tul eros kovetkeztetes, de legalabbis logikus: ahogy no a lakossag atlageletkora, ugy lehet egyre kevesbe csak a mindenkori fiatalokra alapozva rentabilisen (ertsd: reklamokbol fenntarthatoan) mukodteni egy radiot, mert a legnagyobb es egyben legtobbet radiot hallgato (fogyaszto-)kozonseg a 30..50 kozotti korosztaly es a felsorolt zenek is mind az o zeneik.
Csak vicc volt, mielőtt közfelháborodnátok. :)
 #86717  Szerző: asimov

admin írta:
LuciFerko írta:
asr27 írta:Egyre gagyibb a rise fm! Ma hallgattam elég sokat és szinte a zenék 70%-a retro zene. Nem értem mi ez a stílusváltás de nekem nagyon nem jön be! Akkor miért nem csinálják azt, hogy délután 1-2 órában csak régi zenéket játszanak azon kívül meg az aktuális dance slágereket mint régen...
Mit értesz retro zene alatt?

Bakker...... Ettol mar en szemem is kidulledt..
Igen nagyon messzire kerult a RiseFM a valamikori (indulo) zenei "portfoliojatol".
Talan tul eros kovetkeztetes, de legalabbis logikus: ahogy no a lakossag atlageletkora, ugy lehet egyre kevesbe csak a mindenkori fiatalokra alapozva rentabilisen (ertsd: reklamokbol fenntarthatoan) mukodteni egy radiot, mert a legnagyobb es egyben legtobbet radiot hallgato (fogyaszto-)kozonseg a 30..50 kozotti korosztaly es a felsorolt zenek is mind az o zeneik.
 #86714  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
asr27 írta:Egyre gagyibb a rise fm! Ma hallgattam elég sokat és szinte a zenék 70%-a retro zene. Nem értem mi ez a stílusváltás de nekem nagyon nem jön be! Akkor miért nem csinálják azt, hogy délután 1-2 órában csak régi zenéket játszanak azon kívül meg az aktuális dance slágereket mint régen...
Mit értesz retro zene alatt?

#86710  Szerző: asr27

Chucky írta:
zenefalo írta:Nem tudom,de ez a rádió nagyon takarékon megy,kevés a friss zene,alig van megszólalás,az ID-kben az adó neve nincs is benne legtöbbször :sealed:
Gondolom megvárják a budapesti pályázatok eredményét, aztán majd eldöntik, merre tovább.
Szerintem úgysem nyerik meg a 103.9-et.
 #86707  Szerző: Chucky

zenefalo írta:Nem tudom,de ez a rádió nagyon takarékon megy,kevés a friss zene,alig van megszólalás,az ID-kben az adó neve nincs is benne legtöbbször :sealed:
Gondolom megvárják a budapesti pályázatok eredményét, aztán majd eldöntik, merre tovább.
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 470