RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#86932  Szerző: BZS

Roger írta:
RadiosJani írta: Ó hát mondd te mit raktál le az asztalra? Nem tudom, sajnos a Nicknév alapján nem tudom, megmutatnád?
Nem mellesleg ki vagy te hogy megítéld másik tíz ember munkáját, lelkesedését, komolyságát, szívét és lelkét?
Alapvetően tudod nem kell topic. alapvetően talán ide se kellett volna írni nem gondolod? Ha annyira *** amit csinálunk (amibe nyilván még bele sem hallgattál) akkor miért foglalkozol vele? (...) itt látszik, hogy igaza volt, élő példája vagy annak akit Zsolt idézett! "ha tényleg nem szakmai mutánsok ömlengnék a saját nagyszerűségüket, egészen hihető lenne" - már a fórum ugye - Én többnyire megválaszolom ha írnak rólunk. Ha ez neked magyarázkodás hát legyen az, de nem fogok sunyi módon Nicknév mögött lapulni... Ha nem tetszik ne írjátok ide az aktuális gondotokat, és nincs válasz, nem mellesleg nem esett le még mindig hogy ez szándékos? Ha cirkusz kell a népnek, legyen! Amit itt igény van rá miért ne rajzoljunk bármilyen logót? :) Amíg itt komolyan veszitek azt is amit mi sem...
Ezzel a hozzászólásommal részemről lezárom a témádat, mert nincs értelme veled társalogni...(mert komoly gondok vannak, nekem ez jött le) Nem állítottam, hogy bármit is leraktam az asztalra, de tudnék példát mutatni...Tudnod kell, hogy bele szoktam hallgatni a "teszt"-adásba, az alapján is formálom a véleményem. Itt senki nem állítja magáról, hogy szakmai zseni! ilyet nem olvashattál ki egyetlen hozzászólásból sem. Ha direktre csináljátok a lopkodást, és nem veszitek komolyan amit csinálni akartok, akkor miért az egész??? Kicsit gondolkozzatok el, ha nem csinálnátok, akkor nem lennétek itt téma! Ezt egy felnőtt gondolkodású ember megértette volna már rég...Pont.Pont! :chinese:
Tudsz példát mutatni olyanoknak akik 15 vagy 30 éve vannak a szakmájukban? Mert ma voltam Janiéknál és bizony Én is meglepődtem azon, ami ott megy, teljesen más mint amit itt látunk. Zseniségét pedig senki sem állítja de úgy viselkedik, nem venném a bátorságot, hogy kioktassak embereket, javaslatot adok.. Azt hiszem az alázat az, ami eltűnőben van, nemcsak a rádiózásból, az emberekből is.. Pedig alázat mellett könnyebben és többet lehetne tanulni.. Janiéknak is. Habár amit csinálnak az a komoly munkán túli szándékos hergelés. és lássuk be ebben sikeresek, hisz folyton téma. Ha ebben akkor másban miért ne lehetne sikeres a csapat? Én drukkolok nekik, de szintén elutasítom a továbbiakban a másolásokat. Hagyják a hergelést, fordítsák az energiát valami hasznosra!
 #86905  Szerző: Roger

RadiosJani írta: Ó hát mondd te mit raktál le az asztalra? Nem tudom, sajnos a Nicknév alapján nem tudom, megmutatnád?
Nem mellesleg ki vagy te hogy megítéld másik tíz ember munkáját, lelkesedését, komolyságát, szívét és lelkét?
Alapvetően tudod nem kell topic. alapvetően talán ide se kellett volna írni nem gondolod? Ha annyira *** amit csinálunk (amibe nyilván még bele sem hallgattál) akkor miért foglalkozol vele? (...) itt látszik, hogy igaza volt, élő példája vagy annak akit Zsolt idézett! "ha tényleg nem szakmai mutánsok ömlengnék a saját nagyszerűségüket, egészen hihető lenne" - már a fórum ugye - Én többnyire megválaszolom ha írnak rólunk. Ha ez neked magyarázkodás hát legyen az, de nem fogok sunyi módon Nicknév mögött lapulni... Ha nem tetszik ne írjátok ide az aktuális gondotokat, és nincs válasz, nem mellesleg nem esett le még mindig hogy ez szándékos? Ha cirkusz kell a népnek, legyen! Amit itt igény van rá miért ne rajzoljunk bármilyen logót? :) Amíg itt komolyan veszitek azt is amit mi sem...
Ezzel a hozzászólásommal részemről lezárom a témádat, mert nincs értelme veled társalogni...(mert komoly gondok vannak, nekem ez jött le) Nem állítottam, hogy bármit is leraktam az asztalra, de tudnék példát mutatni...Tudnod kell, hogy bele szoktam hallgatni a "teszt"-adásba, az alapján is formálom a véleményem. Itt senki nem állítja magáról, hogy szakmai zseni! ilyet nem olvashattál ki egyetlen hozzászólásból sem. Ha direktre csináljátok a lopkodást, és nem veszitek komolyan amit csinálni akartok, akkor miért az egész??? Kicsit gondolkozzatok el, ha nem csinálnátok, akkor nem lennétek itt téma! Ezt egy felnőtt gondolkodású ember megértette volna már rég...Pont.Pont! :chinese:
 #86890  Szerző: RadiosJani

Roger írta:
RadiosJani írta:
admin írta:Igen.

Ki lehet guglizni ugyan a "tört" verziót, de annak csúnya vége lehet, ha kiderül a lopás. Úgyhogy nem kockáztattam...

A FB oldalról sztem vedd le a többi logot, csak összezavarja a népet.
Elkezdek tisztogatni :) alakítani a dolgokat erre...

Ez a 88-as dolog meg... kössünk bele az élőfába :)
Azért már ez túlzás. Komolyan sem veszem...
Megnyugtatlak, hogy Én sem veszlek komolyan, Ti az online rádiózás szégyenei vagytok! Ezt most azon pár online sugárzó rádiók helyett írom, akik tényleg komolyan veszik amit csinálnak, nem lopnak, nem magyarázkodnak, és szívüket, lelküket beleadják. Kellene egy saját topik RádiósJaninak és poéngyárának!
Ne a Netrádiók topikba tovább...tele a lomtár :X.:
Ó hát mondd te mit raktál le az asztalra? Nem tudom, sajnos a Nicknév alapján nem tudom, megmutatnád?
Alapvetően tudod nem kell topic. alapvetően talán ide se kellett volna írni nem gondolod? Ha annyira szar amit csinálunk (amibe nyilván még bele sem hallgattál) akkor miért foglalkozol vele? (...) itt látszik, hogy igaza volt, élő példája vagy annak akit Zsolt idézett! "ha tényleg nem szakmai mutánsok ömlengnék a saját nagyszerűségüket, egészen hihető lenne" - már a fórum ugye - Én többnyire megválaszolom ha írnak rólunk. Ha ez neked magyarázkodás hát legyen az, de nem fogok sunyi módon Nicknév mögött lapulni... Ha nem tetszik ne írjátok ide az aktuális gondotokat, és nincs válasz, nem mellesleg nem esett le még mindig hogy ez szándékos? Ha cirkusz kell a népnek, legyen! Amit itt igény van rá miért ne rajzoljunk bármilyen logót? :) Amíg itt komolyan veszitek azt is amit mi sem...
 #86889  Szerző: Roger

RadiosJani írta:

Ki lehet guglizni ugyan a "tört" verziót, de annak csúnya vége lehet, ha kiderül a lopás. Úgyhogy nem kockáztattam...

Megnyugtatlak, hogy Én sem veszlek komolyan, Ti az online rádiózás szégyenei vagytok! Ezt most azon pár online sugárzó rádiók helyett írom, akik tényleg komolyan veszik amit csinálnak, nem lopnak, nem magyarázkodnak, és szívüket, lelküket beleadják. Kellene egy saját topik RádiósJaninak és poéngyárának!
Ne a Netrádiók topikba tovább...tele a lomtár :X.:
 #86887  Szerző: RadiosJani

#86886  Szerző: markfelt

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2., 3. és 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 6. pontja indokolta.

Admin
 #86885  Szerző: djlacee

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2., 3. és 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 6. pontja indokolta.

Admin
 #86884  Szerző: markfelt

Igen.

#86883  Szerző: RadiosJani

admin írta:
RadiosJani írta:
admin írta:A honlap dizájn a Radiosite-é...
A logo jó.
A Honlap a Joomla Gavick MusicTube template-t használja
amit egyébként a RadioSite is, és a RadioSite előtt már egyszer mi is.
Direkt jól átalakítva hogy ez se legyen probléma, arculatra színezve :-)
Ez maradna akkor... :)
És fizettetek a Gavick-nak?
Aki a honlapot feltöltötte, beállítgatta ő megvette igen!
Ti? - gondolom, mivel ez nem free sablon!
 #86882  Szerző: markfelt

RadiosJani írta:
admin írta:A honlap dizájn a Radiosite-é...
A logo jó.
A Honlap a Joomla Gavick MusicTube template-t használja
amit egyébként a RadioSite is, és a RadioSite előtt már egyszer mi is.
Direkt jól átalakítva hogy ez se legyen probléma, arculatra színezve :-)
Ez maradna akkor... :)
És fizettetek a Gavick-nak?
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 99