RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#87018  Szerző: markfelt

hd írta:Szerintem nem, most kivetelesen erdemesebb lenne a kelet-europai AC radioktol peldat venni, mar csak a hasonlobb mult, hagyomanyok miatt is. Orankent max 2-3 ilyen jellegu ismertebb dal, aztan 24-en tobb...
Egyetértek 100%-osan.
 #87009  Szerző: jimmer

csonkamate és többiek, ez elvileg szakmai fórum. a neo fm -mel kapcsolatos tetszéseteket inkább a közösségi portálon, esetleg a nekik címzett emailben fejezzétek ki a száncsengő system és minden más tekintetben.

aki kíváncsi hogy mi szólt annak meg rtvstat vagy radiostat 'oszt jónapot
 #87008  Szerző: BZS

mszilárd írta:
csonkamate írta:
tejézusatyaúristen. :gülü2:
???
 #87007  Szerző: mszilárd

csonkamate írta:
tejézusatyaúristen. :gülü2:
 #87003  Szerző: csonkamate

meglepödtem én is kifogtam a neofm men hogy karácsonyi zenék mennek lucanapján
de nagyonjo halgatni ezeket a zenéket hálás köszönet a neofmnek
neofm rádió rád hangolva
100.8 budapest
 #87002  Szerző: hd

A Neo Fm ugy tunik elkezdte kovetni az amerikai Adult Contemporary radiok peldajat, ejfel ota gyakorlatilag csak karacsonyi zenek szolnak. Ez ott a hallgatottsag egekbe szokesevel jar, pedig az egyebkent max a 80-as evekig visszameno adok akar az 50-es evek karacsonyi szamait is jatszak, de ott gyerekkortol ezeket halljak.

Kerdeses, hogy itthon van-e ennek akkora hagyomanya, es az emberek tudnak-e annyi jo dolgot tarsitani ezekhez a zenekhez, mint ott. Szerintem nem, most kivetelesen erdemesebb lenne a kelet-europai AC radioktol peldat venni, mar csak a hasonlobb mult, hagyomanyok miatt is. Orankent max 2-3 ilyen jellegu ismertebb dal, aztan 24-en tobb...
 #86624  Szerző: szemilan

Csongii írta:
olvaso1 írta::shock: Felvétel van esetleg valakinek?
Nightman írta:Mindíg azt hiszem,hogy már nem tud meglepni semmi.. De a ma reggeli bumeráng első megszólalásának eleje.. Bochi beszólt a főnőkeinek.. :)))) "Köszönjük a vezetőségnek.......hogy kapnátok be..." :twisted:
FB-re felkerült a radiosite lapjára. :)
Köszi már megvan :)
 #86619  Szerző: Csongii

olvaso1 írta::shock: Felvétel van esetleg valakinek?
Nightman írta:Mindíg azt hiszem,hogy már nem tud meglepni semmi.. De a ma reggeli bumeráng első megszólalásának eleje.. Bochi beszólt a főnőkeinek.. :)))) "Köszönjük a vezetőségnek.......hogy kapnátok be..." :twisted:
FB-re felkerült a radiosite lapjára. :)
 #86610  Szerző: Nightman

Hogyne,visszahallgathatod,azért nem linkeltem.. bumerang.hu-n a naptárnál a tegnapi napot válaszd..
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 584